Pamukkale Belediyesi Gençlik Festivali’nde – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi Gençlik Festivali’nde

Pamukkale Belediyesi Gençlik Festivali’nde

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Kasım 2021 Salı - 17:32Güncelleme: 16 Kasım 2021 Salı - 17:32
Pamukkale Belediyesi Gençlik Festivali’nde

Pamukkale Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen “Yerel Yönetimler Gençlik Festivali”nde stant açtı.

Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde “Tam Sana Göre” sloganıyla düzenlenen “Yerel Yönetimler Gençlik Festivali”nde, 40 il ve 105 ilçe belediyesi katıldı. Festivale katılan Pamukkale Belediyesi, ilçenin tanıtımının yapıldığı stant açtı.

İlçenin doğal ve tarihi güzellikleri ile Pamukkale Belediyesinin gençlere yönelik projelerinin yer aldığı filmlerin yayınlandığı stantta Pamukkale’ye özgü ürünler de tanıtılıyor. Coğrafi işareti alınan “Denizli Kekiği” ile birlikte lavanta, ayva ve nar katılımcıların beğenisine sunuluyor.

Festivalde, Pamukkale Belediyesinin çeşitli birimlerde görev alan personelin rol aldığı ‘Siyah Beyaz Hayatlar’ adlı tiyatro oyunu da sahnelenecek. Festival çerçevesinde düzenlenecek olan ayak tenisi, masa tenisi, 3x3 sokak basketbolu ve 5x5 futbol turnuvalarında da Pamukkale Belediye takımları mücadele edecek.

ÖRKİ: FESTİVALE DAMGA VURUYORUZ

Tanıtım için her fırsatı değerlendirdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Ankara’mızda düzenlenen gençlik festivaline bizde Pamukkale Belediyesi olarak katılıyoruz. Ve festivale damgamızı vuruyoruz. Burada Türkiye’nin dört bir tarafından birçok genç kardeşimiz festival sayesinde hem eğlenecek, hem bilgi ve kültürlerini arttıracaklar, hem de yöresel ürünleri tadarak, güzellikler yaşayacaklar. Bulunduğumuz çadır içerisinde Türkiye çapında yaklaşık 150 belediyenin stantları kurulmuş durumda. Bizde Pamukkale’mizin o muhteşem güzelliklerini burada Türkiye’nin her tarafından gelen misafirlerimize gösterme gayesi içerisinde olacağız. İnşallah 21 Kasım 2021 Pazar gününe kadar sürecek olan bu festivale hem şehrimizdeki tüm gençlerimizi hem deülkemizde tüm gençlerimizi bekliyoruz. Burada çok keyifli vakitler sizleri bekliyor. İnşallah ülkemize, ilçemize, ilimize gençlikle alakalı yapılmış olan bu festivalin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.