Pamukkale Belediyesi çalışanları ile iftar buluşması – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi çalışanları ile iftar buluşması

Pamukkale Belediyesi çalışanları ile iftar buluşması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mayıs 2019 Cumartesi - 10:39Güncelleme: 11 Mayıs 2019 Cumartesi - 10:39
Pamukkale Belediyesi çalışanları ile iftar buluşması

Pamukkale Belediyesi çalışanları, ramazan ayında geleneksel olarak verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Pamukkale Belediyesi Başkanı Avni Örki, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri ve belediye çalışanlarının katıldığı “Pamukkale Belediyesi Aile Buluşması” iftar yemeğinde YSE’deki hizmet binası bahçesinde verildi.

‘HALLEDEMEYECEĞİMİZ HİÇBİR SORUN YOK’’

İftarda konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bizi bu güzel akşamda yalnız bırakmadınız, davetimize icabet ettiniz, bizlere güç verdiniz, ailemize motivasyon sağladınız, onun için her birinize buraya gelen büyük ailemizin her bir ferdine yürekten teşekkür ediyorum. Şöyle bir bakınca Allah nazarlardan saklasın diyorum, maşallah rabbim kem gözlerden korusun. Şu tabloyla bizim başaramayacağımız, halledemeyeceğimiz, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Sizlerle birlikte Pamukkale ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yüzlerinin gülmesi için sonuna kadar gayret edeceğiz. Milletimiz tarafından bizlere yüklenmiş olan sorumluluklara uygun bir şekilde davranacağız. Mutlu insanların yaşadığı bir kent olması için gayret edeceğiz Pamukkale’nin” dedi.

‘’O MUTLULUK İLÇEMİZİN HER BİR KÖŞESİNE YAYILACAK’’

Pamukkale Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu söyleyen Örki, “Peki öncelikle mutluluk nereden başlayacak? Ailemizden. Pamukkale Belediyesi personelimiz mutlu oldukça o huzurunu, o mutluluğunu elbette ki dışarıdaki vatandaşlarımıza da yansıtacak. O mutluluk ve huzur dalga dalga ilçemizin her bir köşesine yayılacak. Biz bunun peşinde koşturacağız, bu konuda sizlere güveniyorum. İnşallah bundan sonrasında, önümüzdeki 5 yıl boyunca sizlerle ortak aklı ortaya koyacağız. Birlikte düşünüp, birlikte karar vereceğiz ve verilmiş olan kararları da birlikte uygulayacağız. El birliğiyle Denizli’mizin Pamukkale ilçesini tüm Türkiye’ye örnek bir ilçe haline getireceğiz. Büyüklüğüne, şanına, şerefine, şöhretine yakışır bir hale getireceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Bu arada Denizli Kurumlararası Masa Tenisi İl Birinciliği’nde ikinci olan sporcular hediye çeki ile ödüllendirdi. Örki, takımı oluşturan Serkan Salınan, Sedat Hız, Hüseyin Batmaz ve Hilmi Efe’ye ödüllerini bizzat teslim etti.

Başkan Örki etkinlik sonundaBölgesel Lig’de aldığı başarılı sonuçlarla 3. Lig’e yükselme hakkını elde eden Pamukkale Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın yetkilisi Feyyaz Ceşen’i de sahneye davet ederek kutladı.

İftar yemeğinde Pamukkale Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ney kursunda yer alan öğrencilerin gösterisi de alkış aldı.