Pamukkale Belediyesi Ayak Tenisi Turnuvası düzenliyor – D20Haber
19.04.2024, Cuma
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi Ayak Tenisi Turnuvası düzenliyor

Pamukkale Belediyesi Ayak Tenisi Turnuvası düzenliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ağustos 2022 Perşembe - 16:00Güncelleme: 25 Ağustos 2022 Perşembe - 16:00
Pamukkale Belediyesi Ayak Tenisi Turnuvası düzenliyor

Pamukkale Belediyesince, 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası düzenlenecek.Turnuvaya son başvuru tarihi 27 Ağustos olarak açıklandı.

Pamukkale Belediyesinin düzenleyeceği 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası’nda karşılaşmalar 28-29 Ağustos’ta oynanacak. Turnuvada dereceye giren takımlar, Ayak Tenisi Türkiye Kupası’nda Denizli’yi temsil edecek.

Turnuvaya katılacak takımlar için son başvuru tarihi 27 Ağustos olarak duyuruldu. Başvurular 0555 668 62 62 nolu telefon üzerinden yapılacak. Her takım 3 as, 1 yedek olmak üzere 4 sporcudan oluşacak. Takımların kadrosuna alacağı sporcuların 18 yaş ve üzeri olması istendi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, turnuvayla ilgili açıklamasında, sporun ve sporcunun değerini bilerek hareket ettiklerini belirtti. Gençlerin spora yönlendirilmesine her zaman destek vereceklerini bildiren Örki, şunları kaydetti:

“Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası, hem ilçemiz hem de ilimiz açısından önemli. İki gün sürecek turnuva sonunda dereceye giren takımlarımız Türkiye Kupası’nda ilimizi temsil etme hakkına sahip olacak. Gençlerimizin sporla ilgilenmesi önemli. Eğitim hayatının bir parçası olarak gördüğümüz spor, gençlerimizi olumsuz alışkanlardan uzak durmalarına destek oluyor. Bu bilinçle, spora ve sporcuya desteklerimizi sürdüreceğiz. 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası’na katılacak takımlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum.”