Pamukkale Belediyesi, Anneler Günü’nde kadınlara çiçek dağıttı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi, Anneler Günü’nde kadınlara çiçek...

Pamukkale Belediyesi, Anneler Günü’nde kadınlara çiçek dağıttı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Mayıs 2018 Pazar - 08:30Güncelleme: 13 Mayıs 2018 Pazar - 02:10
Pamukkale Belediyesi, Anneler Günü’nde kadınlara çiçek dağıttı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Anneler Günü dolayısıyla Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda kadınlara “Küçük Hanım” çiçeği hediye etti. Başkan Gürlesin “Sevgisiyle, merhametiyle, hoşgörüsüyle evlatlarımızı geleceğe hazırlayan tüm annelerimizin ve geleceğin anneleri olan gençlerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü vesilesiyle, Başkan Gürlesin, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay ve Hüseyin Gürlesin’in eşi Derya Gürlesin Denizlili kadınlara “Küçük hanım” çiçeği dağıttı. Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, yaptığı açıklamada, “Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. Her kadın bir çiçektir diyerek anneleri unutmayan Başkan Gürlesin’e teşekkür ederim” dedi. Denizlili bayanlar ise dağıtılan anneler günü çiçeği ile ilgili olarak, “Anneleri unutmayan Başkan Gürlesin’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ANNELERİMİZİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ”

“Sabrıyla, şefkatiyle kendilerini evlatlarına adayan annelerimizin değeri paha biçilemez” diyen Gürlesin, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladı. Başkan Gürlesin, “Yaşamımızın her anında emekleri bulunan ve hakları hiçbir zaman ödenemeyecek annelerimizin bir tek bugün değil her gün kıymetini bilmeliyiz. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, her zaman yanlarında olmak, onlara sevgimizle hoş tutarak, yalnız bırakmayarak sevgi ve saygımızı göstermek hepimize düşen en büyük sorumluluk olmalıdır. Hem bugünün anneleri hem de gelecekteki annelerin günlerini kutlamak istedik. Onlara çiçek vererek her zaman olduğu gibi değer verdiğimizi gösterdiğimizi düşünüyorum. Herşeyin en iyisine layık olan annelerimize sevgi ve saygılarımı iletiyor; sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir yaşam temenni ediyorum. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” diye konuştu.