Pamukkale Belediyesi, Akdere’nin yollarını yeniledi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi, Akdere’nin yollarını yeniledi

Pamukkale Belediyesi, Akdere’nin yollarını yeniledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Haziran 2020 Pazartesi - 15:25Güncelleme: 29 Haziran 2020 Pazartesi - 15:25
Pamukkale Belediyesi, Akdere’nin yollarını yeniledi

Pamukkale Belediyesi’nin 23 mahallede başlattığı üst yapı çalışmaları devam ediyor. İlçenin en uzak mahallelerinden olan Akdere’de 2 haftada 3 bin 500 metrekare beton kilit parke taşı döşendi.

Yaklaşık 200 bin metrekare alanın beton kilit parke taşı ile döşeneceği Pamukkale’de, Akdere Mahallesindeki çalışmalar sona erdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık iki hafta süren çalışması ile mahallenin çehresi değişti. 3 bin 500 metrekarelik alan beton kilit parke taşı döşenirken, Akdereli vatandaşlar yeni yolları kullanmaya başladı.

Öte yandan, Pamukkale Belediyesi ekipleri Güzelköy, Kale ve Uzunpınar’da üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Üst yapı çalışmalarımızın bu bölümünde 23 mahallemizde beton kilit parke taşı döşeme işi yapılıyor. Akdere merkeze en uzak mahallelerimizden biri. Bu mahallemizde çalışmalarımızı kısa sürede tamamladık. 3 bin 500 metrekarelik alan beton kilit parke taşı döşenerek halkımızın kullanımına sunuldu. Üst yapı çalışmalarımız bu kapsamda yer alan mahallelerimizde aralıksız devam edecek. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.