Pamukkale Belediyesi 8 ilden gençleri ağırlayacak – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi 8 ilden gençleri ağırlayacak

Pamukkale Belediyesi 8 ilden gençleri ağırlayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Şubat 2018 Perşembe - 11:53Güncelleme: 15 Şubat 2018 Perşembe - 11:53
Pamukkale Belediyesi 8 ilden gençleri ağırlayacak

Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi projesinin Ege Bölge Koordinatörlüğünü yapan Pamukkale Belediyesi, 8 ilden 30 genci 9-11 Mart tarihleri arasında Pamukkale’de konuk edecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, proje kapsamında 18-30 yaş aralığında sosyal, kültürel sanatsal ve bilimsel alanlarda çalışma yapan gençlerin bir araya getireceklerini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gençlerin eğitimini, onların kendini geliştirmelerine katkı sunacak her türlü desteği ülkenin geleceğine yatırım olarak değerlendirdiklerini, bu kapsamda Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi projesinin Ege Bölge Koordinatörlüğünü yapan Pamukkale Belediyesi’nin 8 ilden 30 genci 9-11 Mart tarihleri arasında ağırlayacaklarını belirterek, projeyle ilgili şu bilgileri verdi:

YEREL YÖNETİMLERDE GENÇLİK STRATEJİSİ PROJESİ

“Yerel Yönetimlerin, sundukları hizmetlerin planlamasında, gençlerin beklentilerini dikkate alarak yapacakları hizmetlerden daha fazla verim alınabilmesi amacıyla hazırlanan projemiz kapsamında, 7 ayrı bölgede belirlediğimiz ortak kurumlarla gençlerin ve yerel yönetim temsilcilerinin katılacağı gençlik toplantıları gerçekleştirilecek. Söz konusu toplantıya Ege Bölgesi’nde yaşayan, 18-30 yaş aralığında olan sosyal, kültürel sanatsal ve bilimsel alanlarda çalışma yapan ve faaliyet gösteren aktif gençlerin bir araya getirilip yerel yönetimlerle diyalog kurmalarına yardımcı olunması, yerel yönetimlerden beklentilerinin belirlenmesi, gençlerin yerel yönetimlerden beklentilerini analiz edilmesi, bu beklentilerin uygun olanlarının ilgili yerel yönetimlere iletilmesi, Stratejik Plan ve Performans Programı’na dahil edilebilmesine katkıda bulunulması amaçlanıyor.”

BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH 2 MART

Gençlik Projeleri kapsamında Avrupa Komisyonundan sağlanan hibe ile yürütülen Yerel Yönetimlerde Gençlik Stratejisi projesinin Ege Bölgesi toplantısı için son başvuru tarihi 2 Mart olarak açıklandı. Katılımcılar, 4 Mart’ta seçilerek, “www.pamukkale.bel.tr” ve” www.facebook.com/kentselgelisimdernegi” adreslerinden ilan edilecek.Ayrıca kişiler ile telefonla iletişime geçilecek. Toplantıya seçilenlerin konaklama ve ulaşım masrafları proje kapsamında karşılanacak. Toplantının teknik detayları ile ilgili bilgiler seçilen katılımcılara ayrıca paylaşılacak. Projeye seçilen katılımcılara Youthpass sertifikası da verilecek.