Pamukkale Belediyesi 24 branşta kurslar düzenleyecek – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediyesi 24 branşta kurslar düzenleyecek

Pamukkale Belediyesi 24 branşta kurslar düzenleyecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Eylül 2022 Salı - 16:10Güncelleme: 21 Eylül 2022 Çarşamba - 18:56
Pamukkale Belediyesi 24 branşta kurslar düzenleyecek

Pamukkale Belediyesi, kış döneminde 24 branşta kurslar düzenleyecek. Spordan robotik kodlamaya farklı branşlarda düzenlenecek kursların 10 Ekim’de başlayacağı açıklandı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kurslarla ilgili açıklamasında, Pamukkale’de hem spora hem de eğitime büyük önem veriyoruz verdiklerini, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasının sağlanması ve onlara yeni ufuklar açılması bakımından bu tür kursların önemli bir araç olduğunu belirtti.

Pamukkale Belediyesinin yaz spor kurslarına yaklaşık 5 bin katılım olması nedeniyle kış döneminde de bunların devamına karar verdiklerini ifade eden Örki, “Pamukkale’de Spor Kursları başlığı altında, atletizm, badminton, basketbol, boks, dart, eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, karate, kick-boks, masa tenisi, okçuluk, cimnastik, taekwondo, judo, satranç, tenis, pilates (18 yaş üzeri) kurslarıyla birlikte sesli kütüphane, engelsiz vatandaşlara yönelik kurslar, gitar, saz ve robotik kodlama kurslarımız da yer alacak. Kendini geliştirmek isteyen, sevdiği spor alanında kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimizi ve gençlerimizi kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Hem öğretici hem de yetenek geliştirici olacak sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerin yer aldığı Pamukkale’de Spor Kursları 10 Ekim’de başlayacak. Kurslara başvurular, www.pamukkale.bel.tr web sitesi üzerinden ve Pamukkale Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında bulunan ilgili linklere tıklayarak yapılabiliyor.

Ayrıca, 0258 296 96 96 nolu telefondan Pamukkale Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alınabilecek.