Pamukkale Belediye Meclisi’nin kararıyla 2 bin çocuğa tablet – D20Haber
22.05.2024, Çarşamba
19 °C / 35 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediye Meclisi’nin kararıyla 2 bin...

Pamukkale Belediye Meclisi’nin kararıyla 2 bin çocuğa tablet

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Aralık 2020 Çarşamba - 16:19Güncelleme: 23 Aralık 2020 Çarşamba - 16:19
Pamukkale Belediye Meclisi’nin kararıyla 2 bin çocuğa tablet

Pamuukale Belediyesi meclisi aldığı kararla, uzaktan eğitim imkanı olmayan 2 bin öğrenciye tablet hediye edildi.

Coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında okullar uzaktan eğitime geçti. Pamukkale Belediyesi, bu süreçte uzaktan eğitim imkanı olmayan öğreciler için harekete geçti.

Pamukkale Belediyesinden geçen kararla, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği ve uzaktan eğitim imkanı olmadığı belirlenen 2 bin öğreciye tablet dağıtımı yapıldı.

Haberin DevamıReklam




Eğitim konusunun önemli olduğunu söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Her konu çok önemli ama çocuklarımızın eğitimi en önemlisi.Bu bilinçle hareket ederek bu dönemde yapılabilecek en önemli proje çocuklarımızın hayallerinden vazgeçmemeleri için eğitimlerine devam etmelerini sağlamaktı. Biz de bunun için 2000 çocuğumuzun yüzünü güldürdük. Hepsinin tabletlerini evlerine kadar ulaştırdık. Bunun yeterli olmadığını biliyoruz. Bu nedenle çok değerli Pamukkaleli hemşehrilerimizden ricamız evlerinde kullanmadıkları laptop, bilgisayar ya da tabletleri uzaktan eğitime ulaşamayan öğrencilerimize ulaştırmaları. Eğer çevrelerinde bu kişileri bulamazlarsa muhtar arkadaşlarımız aracılığıyla öğrencileri tespit edebilirler. Tüm halkımıza bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.