Örki: Açtığımız her kurs yarar sağlıyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Örki: Açtığımız her kurs yarar sağlıyor

Örki: Açtığımız her kurs yarar sağlıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Şubat 2022 Çarşamba - 14:12Güncelleme: 16 Şubat 2022 Çarşamba - 14:13
Örki: Açtığımız her kurs yarar sağlıyor

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale’de Kurs Zamanı” syoganıyla açtıkları her kursun katılımcılara yaşamları için katkı sağladığını belirtti.

Pamukkale Belediyesi, değişik branşlarda Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasında, Dokuzkavaklar Zeybek Cami altında, Fatih Kapalı Pazar Yeri ve Yunus Emre Mahallesi Kınıklı Pazar Yeri’nde kurslar açtı. Kurslar; Almanca (A1 seviyesi), İngilizce (A1 seviyesi), bağlama, diksiyon, ebru, halk oyunları, işaret dili branşlarında düzenlendi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de giyim teknolojileri kursu ile diksiyon kursuna katılanları ziyaret etti. Ziyaretinde kursiyerle sohbet edip çalışmalarını inceleyen Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak daha çok kadınlarımızın ilgi gösterdiği el sanatları kursları ile birlikte müzik ve hobilerle ilgili kurslarda da çalışmalar devam ediyor. El sanatlarının yanı sıra diksiyon da son dönemde büyük ilgi gören kurslarımızdan. Diksiyon kursu, sadece iş hayatıyla alakalı değil, kişisel gelişime katkı vermesi açısından önemli. Pamukkale Belediyesi olarak açtığımız her kurs kendi alanında gerçek fayda sağlayacağını düşündüğümüz kurslar. Pamukkale Belediyemizin düzenlediği kurslara katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, devam eden kursiyerlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.