Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki: 200 bin maske dağıttık – D20Haber
22.05.2024, Çarşamba
20 °C / 35 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki: 200...

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki: 200 bin maske dağıttık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Nisan 2020 Cuma - 16:45Güncelleme: 10 Nisan 2020 Cuma - 16:45
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki: 200 bin maske dağıttık

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, coronavirüs önlemleri kapsamında ilçe genelinde 200 bin maske dağıtımı gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, coronavirüs salgınına karşı çeşitli önlemler aldıklarını, bu kapsamda ilçedeki okul, cami, resmi kurum, eczane, muhtarlık, yurt, belediye hizmet binaları, cadde ve sokaklarını dezenfektesi gerçekleştirdiklerini, özel araçların da dezenfekte edildiğini belirtti.

Pamukkale Belediyesi ekiplerinin farklı mahallelerde açık olan dükkanlardaki esnafa ve zorunluluktan dışarıya çıkmak zorunda olanlara maske dağıtımı yaptığını da ifade eden Örki, özellikle kalabalık olan mahallelerde yapılan çalışmalar sonunda 200 bin maskenin kısa sürede vatandaşlara ulaştırıldığını kaydetti.

Haberin DevamıReklam




“ÖNEMLİ OLAN HALKIMIZIN SAĞLIĞI”

Coronavirüs ile mücadelede en önemli önlemin evde kalmak olduğunu vurgulayan Örki, “Ancak mecburen dışarıya çıkmak durumunda olanlar var. Pazar yerlerinde esnaflarımıza ve maskesi olmayan vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımına devam ediyoruz. Bu uygulamamız her gün farklı mahallelerde açılan pazarlarımızda sürecek. Bunun yanında çalışmalarına devam eden esnaflarımız ile dışarı çıkmak zorunda kalan ve maskesi olmayan vatandaşlarımızı da unutmadık. Kısa zaman içinde ilçe genelinde dağıttığımız maske sayısı 200 bin oldu. Önemli olan vatandaşlarımızın sağlığı ve bunun için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.