Pamukkale 7. Futbol Şöleni’nde final heyecanı başlıyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale 7. Futbol Şöleni’nde final heyecanı...

Pamukkale 7. Futbol Şöleni’nde final heyecanı başlıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Nisan 2018 Perşembe - 10:52Güncelleme: 26 Nisan 2018 Perşembe - 16:07
Pamukkale 7. Futbol Şöleni’nde final heyecanı başlıyor

Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası yarı final karşılaşmalarında Zeytinköy Yörükgücü’nü penaltılarla 7-4 yenen Dost İstiklalgücü finale adını yazdırırdı. Penaltılarda rakibine 4-3’lük üstünlük sağlayan Karşıyaka Gençlergücü ile Küçükderespor’u 9-8 yenmeyi başaran Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor finalde mücadele edecek.

Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yarı final, oynanan 3 maçla tamamlandı. Kale sahasındaki oynanan maçta Zeytinköy Yörükgücü ile İstiklal Dost İstiklalgücü takımı karşılaştı. Normal süresi 3-3 beraber biten maçın galibini penaltılar belirledi. Zeytinköy temsilcisi 1 penaltıyı gole çevirirken, İstiklal temsilcisi 4 penaltıyı da gole dönüştürerek maçı 7-4 kazandı ve final grubuna kalan ilk takım oldu. ikinci maçında ise Karşıyaka Gençlergücü ile Develi Zeytindalıspor karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçın normal süresi 6-6’lık skorla tamamlandı. Penaltılarda rakibine üstünlük sağlayan Karşıyaka Gençlergücü final biletini kaptı. Günün son maçı Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor ile Küçükderespor arasında oynandı. Normal süresi 4-4’lük beraberlikle biten maçta penaltılarda rakibini 9-8 yenen Zümrütspor adını finale yazdırdı.

FİNAL GRUBU MAÇLARI BAŞLIYOR

Tek devreli lig usulü oynanacak final grubu maçalarında ilk maç 27 Nisan Cuma günü Kale sahasında saat 20.30’da Karşıyaka Gençlergücü ile Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor arasında olacak. İstiklal Dost İstiklalgücü bay takım olacak. Final grubunun ikinci maçı ise 2 Mayıs Çarşamba günü yine Kale sahasında saat 20.30’da İstiklal Dost İstiklalgücü-Karşıyaka Gençlergücü karşı karşıya gelecek. Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor haftayı bay geçecek. Turnuvanın final maçı ise 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 20.00’de Pamukkale Üniversitesi içinde bulunan halı sahada, Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor ile İstiklal Dost İstiklalgücü ile mücadele edecek. Karşıyaka Gençlergücü son günü bay takım olarak geçirecek. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödülleri de final maçından sonra verilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, futbol heyecanın yarıfinal maçlarıyla devam ettiğini ifade ederek, “Her yıl iki kez düzenlediğimiz turnuvanın 2018 yılının ilkini gerçekleştiriyoruz. 31 mahalleden 44 takımın katılımı ile oynan maçlarda heyecan oldukça yüksek oluyor. Yarıfinal maçlarının üçünde berabere bitip tur atlayan takımlarının penaltılarla belirlenmesi bunun göstergesi. Şimdi turnuvada 3 takım final grubuna kaldı. Final ise 2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları içinde yapacağız. Turnuvamıza katılan tüm takımlara teşekkür ederken, final grubuna kalan takımları da kutluyorum. Final grubunda başarılar diliyorum” dedi.