Oymak: Pamukkale’ye hizmet etmeye talip oldum – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Oymak: Pamukkale’ye hizmet etmeye talip oldum

Oymak: Pamukkale’ye hizmet etmeye talip oldum

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Kasım 2018 Cumartesi - 12:27Güncelleme: 17 Kasım 2018 Cumartesi - 12:27
Oymak: Pamukkale’ye hizmet etmeye talip oldum

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Oymak, ilçeye hizmet etmek, kültür mirasını yarınlara taşımak, yüzlere tebessüm olarak yansıyan bir Pamukkale’yi hep birlikte inşa edebilmek için göreve talip olduğunu belirtti.

Genel seçimde AK Parti’den 5’inci sıra milletvekili adayı olan Hasan Oymak, Mart 2019 yerel seçimlerinde bu kez şansını Pamukkale Belediye Başkanı olarak denemek için aday adayı oldu. Başvurusdubu yapan Osmak, sosyal medya hesebından da neden aday olduğuna ilişkin açıklamada bulundu.


Bir şehre ait olabilmenin, bütün yaşanmışlıklarıyla ve hatıralarıyla birlikte “şehrim” diyebilmenin insanın omuzlarına sorumluluk yüklediğini ifade eden Oymak, şunları kaydetti:

“Şehre sahip çıkmak, hatıralarına sahip çıkmaktır aslında. Yoldaki taşı kenara çekmekte dahildir buna, çöp konteyneri görene kadar elindeki yırtık kağıdı cebinde taşımakta... Çocukluğumun en güzel anılarını yaşadığım Pamukkale ilçemize belediye başkanı olarak hizmet etmeye talip oldum bugün. Bu şehre borcumu ödeyebilmek için, sadece Dünya Kültür Mirası’nı değil anılarımızı da yarınlara taşıyabilmek için talip oldum.

Öğrencisinden ev hanımına, esnafından turizmcisine kadar hepimizin gönlünde ve sadece Türkiye’nin değil dünyanın her yerinde ‘ben Pamukkaleliyim’ duygusu ve gururu oluşturabilmek için talip oldum.

Büyük aşklara, romanlara, şiirlere konu olabilen, adına şarkılar bestelenebilen ama en önemlisi şehrin güzelliği yüzlere tebessüm olarak yansıyan bir Pamukkale’yi hep birlikte inşa edebilmek için talip oldum.

Bugüne kadar çakılan her faydalı çivi için mimarlarına minnet duyarak ve bizden sonra geleceklere gururla taşıyacakları bir şehir bayrağı teslim edebilme azmiyle talip oldum.”