Örki’den Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ziyaret – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Örki’den Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ziyaret

Örki’den Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Mart 2021 Pazar - 14:06Güncelleme: 14 Mart 2021 Pazar - 14:06
Örki’den Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı.

Her yıl 14 Mart’ta kullanan Tıp Bayramı sebebiyle Örki, Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Örki, sağlık çalışanları ile sohbet ederek, karanfil dağıtıp 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının kutsal bir görevi ifa ettiklerini söyleyen Örki, “Sağlığımız ve geleceğimizi emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyorum. Bu bayram geçen yıllara göre buruk geçiyor. Çünkü dünya ve ülkemiz Koronavirüs nedeniyle zor zamanlar geçiriyor. Bu mücadelede canlarını hiçe sayan sağlık çalışanlarımızdan hayatını kaybedenler oldu. Sağlık şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Sağlık çalışanlarımız koronavirüse karşı hummalı bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor. İnsanlarımızın evlerine kadar giderek halkımızın sağlığı için yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Bizler onların haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Sağlık çalışanlarının bayramlarında yanlarında olmak istedim. Gelecek tıp bayramlarına daha sağlıklı şekilde ulaşmayı diliyor, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum” dedi.