Örki: Pamukkale’yi spor kenti yapacağız – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Örki: Pamukkale’yi spor kenti yapacağız

Örki: Pamukkale’yi spor kenti yapacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Eylül 2021 Çarşamba - 15:35Güncelleme: 2 Eylül 2021 Perşembe - 11:13
Örki: Pamukkale’yi spor kenti yapacağız

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, spor alanındaki faaliyetlerine ara vermeksizin devam edeceklerini, hazırlanan projeleri birer birer hayata geçireceklerini söyledi.

Pamukkale Belediyespor Kulübü Başkanı Bayram Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret etti. Yeni dönemdeki hedef ve projelerini anlatan Kahraman, Pamukkale Belediyesi çatısı altında birçok branşta daha çok başarıya imza atılması için gayret sarf edeceklerini belirtti.

Pamukkale Belediye Başkanı ve aynı zamanda Pamukkale Belediyspor Onursal Başkanı Avni Örki ise, Kahraman ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Dönmez, Kadir Pala, Ramazan Eskin, Cengiz Aydın, Özer Aydın, Emin Tekin, İhsan Aybey, Feyyaz Ceşen, Ayhan Soyfidan, Ömer Deda ve Ümit Meşin’e başarılı bir dönem geçirmelerini diledi. “Pamukkale’yi spor kenti yapacağız” diyen Örki, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Pamukkale Belediyesi olarak spor tesisleri konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. İlçemize 2 nizami futbol sahası kazandıracak projeleri hayata geçiyoruz. Ağustos ayında Akköy’de yapılacak olan sentetik zeminli nizami futbol sahası ve soyunma odaları ile tribün ihalesini ve Akvadi’de mevcut futbol sahasının tadilat sözleşmelerini imzaladık. Gençlerimizi önemsiyoruz. Onların sporla uğraşıp geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamak ve Pamukkale’de daha mutlu, sporla içli dışlı yaşayabilmesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tüm bunların yanında Pamukkale Belediyespor Kulübü çatısı altında sporcularımızla birlikte kısa zamanda önemli başarılar elde edildi. Spor alanındaki faaliyetlere ara vermeksizin devam edeceğiz. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Yeni dönemde Pamukkale Belediyesporumuz şaha kalkacak.”