Örki, muhtarlarla buluştu talepleri dinledi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Örki, muhtarlarla buluştu talepleri dinledi

Örki, muhtarlarla buluştu talepleri dinledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Eylül 2022 Çarşamba - 13:43Güncelleme: 14 Eylül 2022 Çarşamba - 13:43
Örki, muhtarlarla buluştu talepleri dinledi

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek yeni yıl öncesi talepleri dinledi.

Seyir Tepesi’nde gerçekleşen istişare toplantılarına Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, başkan yardımcıları ve ilçede görev yapan 61 muhtar katıldı. Farklı zamanlarda gruplar halinde muhtarları ağırladıklarını kaydeden Örki, 2023 yılı öncesinde muhtarların taleplerini dinlediklerni belirtti.

Muhtarlarla sürekli istişare halinde olduklarını dile getiren Örki, “İlçemizin herbir noktasına en iyi hizmeti götürme gayreti içindeyiz. Muhtarlarımız da vatandaşlarımızla aramızda köprü görevi görüyor. Muhtarlarımızdan gelen talepleri bir bir not alıyoruz, tüm muhtarlarımızın isteklerini aciliyetine göre değerlendirerek, plan ve projelerimize dahil ediyoruz” dedi.

2023 yılına hazırlandıklarını söyleyen Örki, “Bütçe hazırlıklarımız devam ediyor. Yeni yıla hazırlanırken, projelerimiz için yol haritası çizerken, muhtarlarımızın da hem fikirlerini aldık hem de taleplerini dinledik. İlçemize daha iyi hizmet edebilme gayretiyle gerçekleştirdiğimiz toplantılarımıza iştirak eden tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, toplantılarımızın ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.