Örki: İki mahallede üstyapı çalışmalarını yaza doğru tamamlamayı hedefliyoruz – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Örki: İki mahallede üstyapı çalışmalarını yaza...

Örki: İki mahallede üstyapı çalışmalarını yaza doğru tamamlamayı hedefliyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ocak 2022 Salı - 13:40Güncelleme: 4 Ocak 2022 Salı - 14:03
Örki: İki mahallede üstyapı çalışmalarını yaza doğru tamamlamayı hedefliyoruz

Anafartalar Mahallesi’ni gezen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, iki mahalledeki üstyapı çalışmalarını bu yılın yaz ayına doğru tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Anafartalar ve Dokuzkavaklar mahallelerinde başlatılan üstyapı çalışmalarını inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 306 sokakta ve 420 bin metrekarelik alana sıcak asfalt ile beton kilit parke taşı döşeneceğini ifade etti. Anafartalar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Örki, Fen İşleri Müdürlüğü personelinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“ÇALIŞMALARA İKİ AYRI BÖLGEDEN BAŞLADIK”

İki mahallede süren üstyapı çalışmalarını 2022 yazına doğru tamamlamayı hedeflediklerini belirten Örki, mahalle sakinlerine teşekkür etti. “Dünya standartlarının üzerinde performans gösteriyoruz” diyen Örki, şöyle konuştu:

“Hedefimiz, yaptığımız yollar onlarca yıl boyunca vatandaşlarımız tarafından kullanılsın. Küçücük çocuklarımız büyüdüklerinde, çoluk çocuğa karıştıklarında dahi bu yolları kullanmaya devam etsinler. Denizlimiz ve Pamukkalemiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Bizimde hedefimiz bu bölgelerde tarihi bir hizmet olarak ifade ettiğimiz bu hizmetimizin en güzelini icra etmek. Hem Dokuzkavaklar’da hem de Anafartalar’da çalışmalara iki ayrı bölgeden başladık. Bize teslim edilmiş olan bütün o altyapısı bitmiş olan yerlerde bu yaza doğru çalışmalarımızı çok ciddi bir oranda tamamlamış olmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız her iki mahallemizdeki vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.”