Örki: Gece gündüz demeden çalışıyoruz – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Örki: Gece gündüz demeden çalışıyoruz

Örki: Gece gündüz demeden çalışıyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Şubat 2021 Cumartesi - 15:08Güncelleme: 27 Şubat 2021 Cumartesi - 15:08
Örki: Gece gündüz demeden çalışıyoruz

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yapımı devam eden Aktepe Sosyal Tesisleri’ndeki çalışmalar ile personelden oluşan arama ve kurtarma ekibinin eğitimlerini yerinde inceleyerek, “Pamukkaleli vatandaşlarımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

1-7 Mart Deprem Haftası öncesi çalışmalarına devam eden Pamukkale Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi’nde yer alan personeller AKUT ile ortaklaşa düzenlenen Kentsel Arama Kurtarma eğitimine katılan Örki, eğitime katılanları ziyaret ederek çalışmalar ve cihazların kullanımı hakkında bilgi aldı.

Daha sonra yapımı devam eden Aktepe Sosyal Tesisleri’ne giden Örki, çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alıp, işçilerle sohbet eden Örki, mesai gözetmeden çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

“Pamukkale’de yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu için gece gündüz demeden çalışıyoruz” diyen Örki, şöyle konuştu: 1-7 Mart Deprem Haftası öncesinde eğitimlerine devam eden Pamukkale Belediyesi Arama Kurtarma Ekibimizin AKUT ile ortaklaşa düzenlediği eğitim çalışmasına katılarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Bunun yanında yapımı devam eden Aktepe Sosyal Tesisleri’nde de inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Buradaki son durumu da yerinde gördüm. Hızla devam eden çalışmalar sona erdiğinde hem Aktepe mahallemize hem de Denizli’ye değer katacak bir tesise sahip olunacak. Vatandaşlarımızın bir çok talebinin yerine getirileceği Aktepe Sosyal Tesisleri şimdiden hayırlı olsun” dedi.