Örki: Anafartalar Mahallesi’ndeki üstyapı çalışmalarımızı 7 ayda tamamladık – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Örki: Anafartalar Mahallesi’ndeki üstyapı çalışmalarımızı 7...

Örki: Anafartalar Mahallesi’ndeki üstyapı çalışmalarımızı 7 ayda tamamladık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Haziran 2022 Pazartesi - 16:47Güncelleme: 28 Haziran 2022 Salı - 15:42
Örki: Anafartalar Mahallesi’ndeki üstyapı çalışmalarımızı 7 ayda tamamladık

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Anafartalar Mahallesi’ndeki üstyapı çalışmalarının 7 ayda tamamlandığını, rötuş işlemlerinin de Kurban Bayramı’na kadar bitirilmesinin hedeflendiği belirtti.

İlçenin Anafartalar Mahallesi’nde geçtiğimiz yılın aralık ayında üstyapı çalışması başlatan Pamukkale Belediyesi, söz konusu çalışmaların tamamlandığını açıkladı. Yaklaşık 140 sokağı kapsayan çalışmalar kapsamında 33 bin metrekare kaldırım, 25 bin 400 metrekare beton bordür, 156 bin metrekare beton parke yol ile 570 ton asfalt imalatı gerçekleştirildiği kaydedildi.

“7 AYDA TAMAMLADIK”

Mahalledeki üstyapı çalışmalarının 7 ayda tamamlandığını söyleyen eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “2023 yılının Şubat ayında bitmesi vaat edilmiş olan işimizi, 2022 yılının Haziran ayının sonu itibariyle bitirmiş olduk. Yaklaşık 140 sokakta ve yaklaşık 220 bin metrekarelik alanda sıcak asfalt, kaldırım kilit parke taşı, kilit taşı döşemeleri ve beton bordür çalışmalarının her birisi bugün itibariyle bitmiş olacak. Ancak, çalışmalarımız esnasında verilmiş hasarlar varsa onların tamamlanması, DESKİ, Enerya elektrik gibi firmalara ait yer altında kalmış olan hatların baca dediğimiz kısımlarını sıfırlama çalışmalarımızı bir süre daha sürdüreceğiz. Hedefimiz Kurban Bayramı itibariyle bu mahallemizdeki bütün işleri tamamlamış olmak” dedi.

ÖRKİ’DEN MAHALLE SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR

Anafartalar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara teşekkür eden Örki, “bu devasa mahallemizdeki 140’a yakın sokağımızın her birisini mimarından, mühendisine, şoföründen, işçisine tüm emekçi kardeşlerimiz tek tek nakış nakış işlediler. Çok şükür vatandaşımız da bizlere bu süreçte çok ciddi destek oldu. Çünkü altyapı ve sonrasında da üstyapı demek gerçekten sabır gerektiren bir iş. Vatandaşlarımız o güzel sabrı gösterdiler ve sabrın sonunda da bu güzel sokaklarımıza kavuştuk. Ben tüm emeği geçen personelime, sabır gösteren ve sabrıyla bizleri yüreklendiren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.