Örki, Aktepe’de devam eden üstyapı çalışmalarını inceledi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Örki, Aktepe’de devam eden üstyapı çalışmalarını...

Örki, Aktepe’de devam eden üstyapı çalışmalarını inceledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Kasım 2021 Pazartesi - 15:57Güncelleme: 8 Kasım 2021 Pazartesi - 16:03
Örki, Aktepe’de devam eden üstyapı çalışmalarını inceledi

Pamukkale Belediyesince bir süre önce üstyapı çalışmalarının başlatıldığı Aktepe Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Avni Örki, maliyeti yaklaşık 20 milyon lirayı bulacak çalışmaları yerinde inceledi.

Pamukkale Belediyesi, başlattığı üstyapı çalışmalarını Aktepe Mahallesinde sürdürüyor. Başkan Avni Örki, KDV dahil yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak olan üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. İşçilerle bir araya gelen Örki’ye Aktepe Mahalle Muhtarı Muhammer Karataş da eşlik etti.

Büyükşehir’in altyapı çalışmalarının ardından Pamukkale Belediyesinin de üstyapıya başladığını aktaran Karataş, Kısa sürede sokaklarımız hem eskisinden geniş hem de daha güzel oldu. Mahallemize yaptıkları hizmetlerden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Mahalle sakinlerinden Alzem Yaman ve Eyüp Targil, yapılan çalışmalar için teşekkür ettiklerini söyledi.

“TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ”

Örki, Aktepe’de yaşayan vatandaşların hayatlarına dokunmak için hem Büyükşehir Belediyesinin hem de Pamukkale Belediyesinin yoğun mesai harcadığını ifade etti. Aktepe Mahallesi’ne çok sayıda hizmet götürdüklerini dile getiren Örki, şunları söyledi:

“Denizli Büyükşehir Belediyemiz altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra hiç zaman kaybetmeden bizim ekiplerimiz üstyapı çalışmalarına başladı. 90 sokağın bulunduğu mahallemizde 78 sokakta kazı işlemi tamamlanırken, 76 sokağın betonu döküldü, 70 sokakta da parke döşemesi yapıldı. Kalan sokaklarda da çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu mahallemizde elektrik tellerinin AYDEM tarafından yeraltına alınmasından sonra sokaklardaki asfalt ve taş döşeme işlemlerimizi hızla tamamlıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak mahallelerimizin güzelleşmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Biz ‘Durmak yok, yola devam’ sloganıyla halkımıza hizmet götürmeye devam ediyoruz. Tüm amacımız ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmak.”