MHP Pamukkale ilçe yönetiminden Örki’ye ziyaret – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. MHP Pamukkale ilçe yönetiminden Örki’ye ziyaret

MHP Pamukkale ilçe yönetiminden Örki’ye ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Temmuz 2022 Çarşamba - 15:32Güncelleme: 20 Temmuz 2022 Çarşamba - 18:45
MHP Pamukkale ilçe yönetiminden Örki’ye ziyaret

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin Pamukkale ilçe yöneticilerini ağırladı. İlçe başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Örki, Pamukkale Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Çalışmalarını seçim odaklı yapmadıklarını söyleyen Örki, “Biz tüm hizmetlerimizi samimiyetle hayata geçirdik. En büyük sorunlardan olan üstyapı çalışmalarına büyük önem verdik. Büyükşehir Belediyesinin alt yapısını tamamladığı mahallelerde üst yapı çalışmalarını planlanandan daha önce tamamladık. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Eğitimden tarihe, turizmden tarıma kadar her konuda önemli projeleri hayata geçirdik. Dünyanın yaşadığı koronavirüs pandemisini bahane olarak görmedik. Geldiğimiz noktaya bakacak olursak samimi hizmetlerimizin semerelerini alıyoruz. Eğer seçim odaklı çalışıyor olsaydık biz bu yatırımlarımızı şimdilere bırakırdık. Son zamanlarda yapalım insanlarımız şimdi görsün derdik. Kıymetli Pamukkaleli vatandaşlarımıza hizmet ederken Cumhur İttifakı’nın değerli ortağı MHP’li arkadaşlarımızın desteklerini hep yanımızda hissettik. Bu nedenle çok teşekkür ediyorum. Bu birliktelik olduğu sürece halkımız için önemli hizmetler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yılmaz ise, Örki’ye teşekkür ederek, “MHP Pamukkale ilçe teşkilatı olarak yeni bir enerji yeni bir sinerji ile yola çıktık. 2023 ve 2024 seçimlerine daha hazır olacağız. Biz Cumhur İttifakı’nın ne demek olduğunu biliyoruz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatıyla önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla hareket ediyoruz. Denizli’mizde ve Pamukkalemizde Cumhur İttifakı olarak bu anlayışla hizmet ediyoruz. Size Pamukkale ilçemizin hiçbir kuruşunu boşa harcamayıp tamamen vatandaşın hizmetine harcadığınız için teşekkür ederim. Cumhur İttifakımızın 2023 ve 2024 seçimlerinde ülke yönetimini tekrar üstleneceğine inanıyoruz. Bu konuda çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizin çalışmalarınıza desteğimiz sürecek” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a günün anısına Pamukkale tablosu hediye etti.