Mehmet Demirkol ve Ersin Düzen öğrencilerle buluştu – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Mehmet Demirkol ve Ersin Düzen öğrencilerle...

Mehmet Demirkol ve Ersin Düzen öğrencilerle buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Nisan 2018 Çarşamba - 16:18Güncelleme: 25 Nisan 2018 Çarşamba - 16:18
Mehmet Demirkol ve Ersin Düzen öğrencilerle buluştu

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenecek "2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları"nın lansmanı için Denizli'ye gelen spor yazarı Mehmet Demirkol ve Ersin Düzen, üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde "Mehmet Demirkol ve Ersin Düzen ile Üniversite Buluşması" programında öğrencilerle buluşan Demirkol ve Düzen, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Demirkol, bir öğrencinin "Fenerbahçe'de 2-3 Haziran tarihlerinde yapılacak Olağan Genel Kurul'da hangi başkan adayını önde görüyorsunuz?" sorusuna, "Ben Fenerbahçe'de gerçekleşecek seçimi ortada görüyorum. Tabii uzun bir süre var ama seçim işleri iki günde değişir. Bu soruyu 1 hafta önce sorsaydın Aziz Yıldırım derdim." yanıtını verdi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının tüm heyecanıyla devam ettiğini belirten Demirkol, "Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde hangi takım kazanır?" sorusu üzerine, "Bence maç berabere bitecek gibi geliyor. Başakşehir'in kalan maçlarını kaybetmesi için bir sebep görmüyorum. Osmanlıspor maçı dışında sıkıntılı olan maçları yok. Şampiyonluk yarışında ise Başakşehir'i bir adım önde görüyorum." dedi.

Ersin Düzen ise Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için favorisinin Galatasaray olduğunu belirterek, hafta sonu oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde Galatasaray'ın kaybetmeyeceğini düşündüğünü ifade etti.
DENİZLİ (AA)