Mavi-beyazlı dartçılardan Türkiye şampiyonasında 9 madalya – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Mavi-beyazlı dartçılardan Türkiye şampiyonasında 9 madalya

Mavi-beyazlı dartçılardan Türkiye şampiyonasında 9 madalya

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ekim 2021 Pazartesi - 15:09Güncelleme: 26 Ekim 2021 Salı - 15:04
Mavi-beyazlı dartçılardan Türkiye şampiyonasında 9 madalya

Pamukkale Belediyespor, Antalya’da düzenlenen Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 2. Ayak müsabakalarından 3’ü altın, 1’i gümüş ve 5’i de bronz olmak üzere toplam 9 madalya ile ayrıldı.

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası müsabakaları devam ediyor. Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 2. Ayak müsabakaları, 22-24 Ekim tarihlerinde Antalya'nın Kemer İlçesindeki Bahri Tanrıkulu Spor Salonu’nda düzenlendi.

3'Ü ALTIN 9 MADALYA

Pamukkale Belediyesi Dart Takımı’nın 6 kategoride 12 sporcuyla yer aldığı şampiyonanın ilk gününde Yıldız Kızlar’da Zehra Gemi birinci olurken, aynı kategoride Esma Doğan da Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Yıldız Erkekler kategorisinde Harun Salih Turgut Türkiye şampiyonu olurken, aynı kategoride yer alan Ömer Türkarslan ise Türkiye üçüncüsü oldu. Genel puan sıralamasında ilk 8 e giren sporcular bir üst kategoride yarışma hakkını elde etti.

Zehra Gemi Genç kızlar kategorisinde birinci, Genç Erkeklerde Ömer Özler üçüncü, Kadınlar kategorisinde Gül Yılmaz üçüncü, Kadınlar ortak kategorisinde Ayşe Bodur ve Ceylin Ataş üçüncülük elde etti.

SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM

Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, sporun her branşında yer almayı amaçladıklarını ifade ederek, “Dart bu branşlardan biri. Yapılan turnuvalarda sporcularımız kulübümüzün ve Denizli’mizin adını başarıyla duyuruyor. Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası’nın ilk turunda 10 madalya kazanan sporcularımız Antalya’daki 2. turda da 9 madalya almayı başardı. Sporcularımızı aldıkları derecelerden dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Toplamda 6 ayaktan oluşan Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası’nın üçüncü ayak müsabakaları Aralık ayı içinde yapılacak.