Mavi-beyazlı 3 dartçıya milli takım vizesi – D20Haber
19.04.2024, Cuma
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Mavi-beyazlı 3 dartçıya milli takım...

Mavi-beyazlı 3 dartçıya milli takım vizesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Nisan 2022 Salı - 13:21Güncelleme: 12 Nisan 2022 Salı - 13:21
Mavi-beyazlı  3 dartçıya milli takım vizesi

Pamukkale Belediyesporlu Zehra Gemi, Ceylin Ataş ve Harun Salih Turgut, Şehit Demet Sezer Türkiye Dart Şampiyonası 5. Ayak müsabakalarında aldığı derecelerle milli takıma girme hakkı kazandı.

Antalya’nın Kemer ilçesindeki Bahri Tanrıkulu Spor Salonu’nda 7-11 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Şehit Demet Sezer Türkiye Dart Şampiyonası 5. Ayak müsabakaları tamamlandı. Yıldız ve Genç Kızlar kategorisinde Türkiye genelinde 1. sırada bulunan Zehra Gemi, Genç Kızlar’da ikinci durumda olan Ceylin Ataş ve Yıldız Erkekler Türkiye 2’ncisi olan Harun Salih Turgut milli takım sevinci yaşadı.

Ömer Türkarslan Minikler kategorisinde birinci olurken, Ayşe Bodur ise kadınlar kategorisinde bir ikincilik ve bir üçüncülük elde ederek kadınlar genel sıralamada Türkiye üçüncülüğüne yükseldi.

“SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

Milli takıma giren sporcuları tebrik eden Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Gençlerin spor yapmasına olanak sağlamayı amaçlıyoruz. Bu gençlerimizin başarılı olup milli takım seviyelerine yükselmeleri ise bizleri mutlu ediyor. Çeşitli branşlarda 10 milli sporcumuz bulunuyordu. Son olarak dart branşında 3 sporcumuzun daha milli takıma davet etmesi bizleri gururlandırdı. Sporcularımız İspanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda hem Pamukkale’mizi, hem Denizlimizi hem de ülkemizi başarıyla temsil edeceklerdir. Spora verdiğimiz desteğin karşılığını milli takıma giden sporcularımızın Pamukkalemize yaşattığı gururla alıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak daha çok çocuk ve gencimizin spor yapmasına imkân sağlamak amacıyla tesisleşme konusunda dev adımlar atmaya devam ediyoruz. Amacımız, turizm, tarih ve tarım ilçesi olan Pamukkale’mizi spor ilçesi haline getirmek” dedi.

Sezonun son turnuvası olan Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası 6. Ayak müsabakaları ise Mayıs ayında gerçekleşecek.