Masa tenisinde zirve Pamukkale Belediyesinin oldu – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Masa tenisinde zirve Pamukkale Belediyesinin oldu

Masa tenisinde zirve Pamukkale Belediyesinin oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Haziran 2021 Pazartesi - 13:35Güncelleme: 7 Haziran 2021 Pazartesi - 15:47
Masa tenisinde zirve Pamukkale Belediyesinin oldu

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Denizli Masa Tenisi İl Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen Denizli Kuruluşlar Arası Masa Tenisi İl Turnuvasında kazanan, Pamukkale Belediyesi oldu.

Hasan Güngör Spor Salonu’nda oynana Denizli Kuruluşlar Arası Masa Tenisi İl Turnuvası finalinde, Pamukkale Belediyesi takımı Sedat Hız, Hüseyin Batmaz ve Muzaffer Emir Ülgü’den oluştu. Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenen Pamukkale Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi A takımını 3-1 ve Makina Mühendisleri Odası takımını 3-1’lik skorla geçti.

Finalde bir kez daha Makina Mühendisleri Odası ile karşılaşan Pamukkale Belediyesi, karşılaşmayı 3-0 kazanarak Denizli şampiyonu oldu. Makine Mühendisleri Odası ikinci olurken, Denizli Büyükşehir Belediyesi A takımı ise üçüncü oldu.

ÖRKİ’DEN TEBRİK

Turnuvada mutlu sona ulaşan masa tenisi takımını kutlayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Belediyemizi temsil eden arkadaşlarımız önce gruplardan çıkma başarısını gösterdi. Ardından da önemli rakiplerini geride bırakarak il birincisi oldular. Şimdi de ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecekler. Başarıları için sporcularımızı kutlar, başarılar dilerim” dedi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAKLAR

Pamukkale Belediyesi, ikinci ve üçüncü olan takımlarla birlikte 8-12 Temmuz 2021 tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenecek olan Türkiye Kurumlar Arası Masa Tenisi Şampiyonası’nda mücadele edecek.