Kurtluca’nın sokakları çamurdan kurtuldu – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Kurtluca’nın sokakları çamurdan kurtuldu

Kurtluca’nın sokakları çamurdan kurtuldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ocak 2021 Pazar - 13:37Güncelleme: 17 Ocak 2021 Pazar - 13:37
Kurtluca’nın sokakları çamurdan kurtuldu

Pamukkale Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmayla Kurtluca Mahallesi’nin sokakları kilit parke taşıyla kaplandı.

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurtluca Mahallesi’nde 12 bin metrekare alana beton kilit parke taşı döşeyerek, mahallenin sokaklarını yeni bir görünüme kavuşturdu.

Kurtluca Mahalle Muhtarı Mustafa Acat, Pamukkale Belediyesi’nin mahallelerinde birçok konuda önemli hizmetleri gerçekleştirdiğini belirterek, “Belediyemiztarafındanmahallemizde kilit parke taşı çalışması yapıldı. Bu çalışmalardan sonramahalle sakinlerimiz tozdan, çamurdan kurtulmuş oldu. Hizmetlerindendolayı Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Mahalle sakinlerinden İsmail Savaş ve Ahmet Asi de belediye hizmetlerinden memnun olduklarını, yapılan çalışmayla çamura basmaktan kurtulduklarını söyledi.

“ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale’nin tüm mahallelerinin daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalara aralıksız devam edildiğini belirtti. Örki, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hangi mahallemizde ne eksik varsa anında çözüm üretmeye çalıştık. 23 mahallemizde kademeli bir şekilde başlatmış olduğumuz beton kilit parke taşı döşeme projemiz ara vermeksizin devam ediyor. Şimdiye kadar 14 mahallemizde toprak olan tüm sokak ve caddeleri baştan aşağı kilit parke taşı ile kaplayarak vatandaşlarımızı çamurdan, tozdan kurtardık. Son olarak ilçemizin en uzak mahallelerinden biri olan Kurtluca mahallemizde 12 bin metrekare beton kilit parke taşı döşeyerek mahallemizin toprak olan yollarını yeniledik. Yapılan bu hizmetler hayırlı olsun” dedi.