Kocadere Mahallesi’ndeki 1500 metrelik yol soğuk asfaltla kaplandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Kocadere Mahallesi’ndeki 1500 metrelik yol soğuk...

Kocadere Mahallesi’ndeki 1500 metrelik yol soğuk asfaltla kaplandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ekim 2021 Çarşamba - 15:35Güncelleme: 14 Ekim 2021 Perşembe - 12:14
Kocadere Mahallesi’ndeki 1500 metrelik yol soğuk asfaltla kaplandı

Pamukkale Belediyesince Kocadere Mahallesi’ndeki bin 500 metrelik yolun soğuk asfaltla kaplandığını ifade eden Belediye Başkanı Avni Örki, “Kocadere’de halı saha, kapalı pazar yeri ve oyun parkı yapmayı planlıyoruz” dedi.

Üstyapı kapsamında Cankurtaran ve Kale mahallelerinde soğuk asfalt çalışmasını tamamlayan Pamukkale Belediyesi, Kocadere Mahallesi’nde bulunan ve Çevreköy yolu olarak bilinen yaklaşık bin 500 metre uzunluğundaki yolu soğuk asfalt ile kapladı. Tamamlanan çalışmaları Mahalle Muhtarı Abdi Cebe ile birlikte inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kocadere’nin şehir merkezine yakın olduğunu ve yoğunlukla çiftçilerin yaşadığını belirtti.

 

“KAPALI PAZAR YERİ VE HALI SAHA PLANLIYORUZ”

İhtiyaç olan hizmetleri yapmaya devam ettiklerini kaydeden Örki, “Çevre ulaşımını sağlayacak olan yoldaki soğuk asfalt çalışmamızı kısa sürede tamamladık. Bu mahallemizin sokaklarında beton kilit parke taşı ve asfalt çalışmalarımız olacak. Bunun yanında kapalı pazar yeri ve halı saha yapmayı planlıyoruz. Kocadere’de yaşayan çocuklarımız için oyun grupları yaparak bu mahallede yaşayan herkesin mutluluğunda pay sahibi olmak istiyoruz” diye konuştu.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

 

Pamukkale Belediyesi’nin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini dile getiren Kocadere Mahalle Muhtarı Abdi Cebe, “Çevre yolu bizim sakinlerimiz için çok önemli. Ekipler kısa sürede bunu tamamlayıp bizlerin hizmetine sundular. Hem bu çalışmalar hem de yapılacak olan hizmetler için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ederim” dedi. Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek Pamukkale Belediyesine teşekkür etti.