Kekik ve Lavanta Festivali’nde Efe ve Sadi Cesuroğlu sahne aldı – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Kekik ve Lavanta Festivali’nde Efe ve...

Kekik ve Lavanta Festivali’nde Efe ve Sadi Cesuroğlu sahne aldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Temmuz 2022 Pazartesi - 11:32Güncelleme: 4 Temmuz 2022 Pazartesi - 11:32
Kekik ve Lavanta Festivali’nde Efe ve Sadi Cesuroğlu sahne aldı

Pamukkale Belediyesinin düzenlediği Kekik ve Lavanta Festivali’nin ikinci gününde Sadi Cesuroğlu ve Efe sahne aldı.

Gözler’de 2-3 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Kekik ve Lavanta Festivali geride kaldı. Festivalin ikinci gününde vatandaşlar kekik ve lavanta bahçelerinde bol bol fotoğraf çektirirken, akşam saatlerinde Sadi Cesuroğlu ve Efe konserleri ile coştular.

Denizli Kekiğinin dünyanın dört bir yanına gittiğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Dünyanın en iyi kekiği, dünyanın en iyi kekik balı bu topraklardan çıkıyor. İddiamız büyük. tüm çiftçilerimizi yürekten tebrik ediyorum” dedi. Festival hkkında konuşan Örki, “Bu ilkiydi festivalimizin, seneye çok daha güzelini hep birlikte gerçekleştirelim istiyorum. Lavantasıyla, kekiğiyle, adaçayıyla bu muhteşem ürünlerle bizzat yerinde tanışmış olsunlar istedik. İyi de ettik. Son zamanlarda lavanta bahçeleriyle de ilçemize yepyeni bir hava katan turizm tesisleri açan, lavanta üreticilerimize de yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gözler Mahallesi Muhtarı Devrim As, katılşımın iyi olduğunu belirterek, “Kekiğin Denizli Kekiği olarak tescilini aldık. Adaçayı için de müracaatımızı yaptık, coğrafi işaretini de alacağız inşallah. Pamukkale Belediye başkanımız sağ olsun her konuda bizlerin yanında oluyor, kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.