Kavakbaşı Mahallesi’nde beton kilit parke taşı sevinci – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Kavakbaşı Mahallesi’nde beton kilit parke taşı...

Kavakbaşı Mahallesi’nde beton kilit parke taşı sevinci

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ocak 2021 Pazar - 12:57Güncelleme: 24 Ocak 2021 Pazar - 12:57
Kavakbaşı Mahallesi’nde beton kilit parke taşı sevinci

Pamukkale ilçesinin Kavakbaşı Mahallesi’nde, sokaklar beton kilit parke taşıyla kaplandı. Bu çalışmada 8 bin metrekare alan kilit parke taşı ile kaplandı.

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelindeki mahallelerde beton kilit parke taşı döşeme çalışmalarını devam ediyor. Bu çalışmanın yapıldığı yerlerden birisi de Kavakbaşı Mahallesi oldu. Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 8 bin metrekarelik alanda uygulama yaptı.

“BAŞKAN ÖRKİ’YE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kavakbaşı Mahalle Muhtarı Soner Kurul, Pamukkale Belediyesi’nin mahallelerine güzel hizmetler yaptığını söyleyerek, yaz aylarında temeli atılan kapalı pazar yerinin yapımının bitme aşamasına geldiğini belirtti. Kurul, “Mahalle sakinlerimiz yapılan hizmetlerden çok memnun. Son yapılan beton kilit parke taşı döşeme işlemi ile mahallemiz çamurdan tozdan kurtuldu. Başta Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki olmak üzere bu uğurda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Mahalle sakinlerinden Salih Atik, Eşe İnce ve Suat Atik de Pamukkale Belediyesinin çalışmalarından övgüyle söz ederek, kilit parke taşı döşemesiyle çamur probleminden kurtulduklarını söyleyerek, yapılan çalışma için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür etti.

“VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU ÇOK ÖNEMLİ”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise, ilçenin dört bir yanının da aynı güzelliğe kavuşması, tüm vatandaşların yüzlerinin gülmesi için canla başla çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Örki, “Mahallelerimizde başlattığımız beton kilit parke taşı döşeme projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımız evlerinden çıkıp, sosyal yaşantıları gereği dışarı çıktıklarında belediyemizin güzel hizmetlerini her bir noktada hissetmeleri için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Hedefimiz Pamukkale’yi mutlu insanların yaşadığı kent haline getirmek” diye konuştu.