Karşıyaka ve Zeytinköy’de çocuk şenliği – D20Haber
10.05.2024, Cuma
15 °C / 25 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Karşıyaka ve Zeytinköy’de çocuk şenliği

Karşıyaka ve Zeytinköy’de çocuk şenliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ağustos 2017 Salı - 09:24Güncelleme: 29 Ağustos 2017 Salı - 09:24
Karşıyaka ve Zeytinköy’de çocuk şenliği

Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Çocuk Şenlikleri” devam ediyor. Zeytinköy ve Karşıyaka mahallelerinde kurulan stantlarda farklı bir gün geçiren çocuklar, doyasıya eğlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, etkinliğin okullar açılana kadar devam edeceğini bildirdi.

Pamukkale Belediyesi Belediyesi’nin “Pamukkale’de çocuklar eğleniyor” sloganıyla hayata geçirdiği proje devam ediyor. Her hafta sonunda iki farklı mahallede gerçekleştirilen şenliğin bu haftaki adresi Zeytinköy Mahallesi’ndeki Denizli Ticaret Borsası İlkokulu ve Karşıyaka Mahallesi’ndeki Vakıfbank İlkokulu oldu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de okul bahçelerindeki etkinliğe katılarak çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara dondurma, pamuk şeker ve balonlar vererek mutlu eden Başkan Gürlesin, geç saatlere kadar öğrencilerle bir aradaydı.

Karşıyaka ve Zeytinköy’de çocuk şenliği

“DEVAMI GELECEK”

Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için gereken her türlü desteği sağladıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuklarımıza yaptığımız her türlü hizmeti önemsiyoruz. Eğitim yılı içinde çocuklarımız için gereken her şeyi yapıyoruz. Bu yaz ise onların daha iyi vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenledik. Yaklaşık 2 ay süren yüzme kursumuzda binlerce çocuğumuz yüzme öğrendi. Çocuk Şenliği’nde ise çocuklarımızın farklı bir gün geçirmelerini sağladık.Biz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ne yapsak azdır. Onlar yapılan her hizmet yine geleceğimize yapılmış hizmetlerdir. Bu projemiz devam edecek, Çocuk şenliğimiz okullar açılana kadar devam edecek” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin şenlik alanında palyaço gösterilerinin yanı sıra limonata ve dondurma ikramları da yapıldı. Çocuklar saatlerce oyun alanlarında eğlenmenin tadını çıkardı.

Karşıyaka ve Zeytinköy’de çocuk şenliği