Karakurt Kapalı Pazaryeri’nin temeli atıldı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Karakurt Kapalı Pazaryeri’nin temeli atıldı

Karakurt Kapalı Pazaryeri’nin temeli atıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Temmuz 2020 Cuma - 16:31Güncelleme: 11 Temmuz 2020 Cumartesi - 10:17
Karakurt Kapalı Pazaryeri’nin temeli atıldı

Pamukkale Belediyesi’nin, Karakurt Mahallesi’nde yaptıracağı kapalı pazaryerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Pamukkale Belediyesi, 6 ayda 6 pazaryeri yapma planlamasında Belenardıç’tan sonra bir temel de Karakurt Mahallesi’nde atıldı. 760 metrekare kapalı alana sahip olacak pazaryerinde çocuk oyun grubu ve spor aletleri de yer alacak. Kapalı pazaryerinde 2 dükkan ile bay ve bayan tuvaletleri de bulunacak.

Bu arada temel atma töreni öncese mahalle buluşması toplantısı gerçekleştirildi. Mahalle buluşmasına Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile birlikte, başkan yardımcıları, Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

PAMUKKALE DAHA GÜZEL OLUYOR

Sosyal mesafe kurallarının uygulandığı temel atma törende konuşan Karakurt Mahalle Muhtarı Kadir Kıvrak, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin seçimden önce verdiği sözlerden birisinin kapalı pazaryeri olduğunu belirterek, sözünü tutmasından dolayı kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ise “Başkanımız Avni Örki, Pamukkale’yi daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek için çalışıyor. Seçimlerden önce hayal ettiğimiz Pamukkale’yi başkanımız oluşturuyor. Hep birlikte en güzeli için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“BİZ SÖZ VERDİK Mİ TUTARIZ”

Vatandaşlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de “Bu güzel günde buraya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Daha önce defalarca Karakurt’ta sizlerle bir araya geldik. Mahallenizin eksiklerini bize ilettiniz. O günden bu yana isteklerinizin bir çoğunu yerine getirdik. Bugün de kapalı pazaryerinin temelini atıyoruz. Yıl sonuna kadar 6 mahallede 6 kapalı pazaryerimiz tamamlanmış olacak. Bunlardan biri de Karakurt’ta olacak. Burası çok amaçlı olarak kullanılacak. Muhtarımız, gençlerin halı saha taleplerini bana iletti. Eğer uygun bir yer tespit edebilirsek hızlı bir şekilde gençlerimizin isteğini yerine getirebiliriz. Biz söz verdik mi yaparız Allah’ın izniyle. Kapalı pazaryerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve beraberindekiler dualarla Karakurt Kapalı Pazaryeri’nin temelini attı.