Karahayıt’ın yollarına beton kilit parke taşı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Karahayıt’ın yollarına beton kilit parke taşı

Karahayıt’ın yollarına beton kilit parke taşı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Aralık 2021 Çarşamba - 13:30Güncelleme: 22 Aralık 2021 Çarşamba - 16:17
Karahayıt’ın yollarına beton kilit parke taşı

Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla, Karahayıt Mahallesi’ne 17 bin metrekare beton kilit parke taşı döşendi.

Sağlık turizminin önemli destinasyonlarından olan Karahayıt Mahallesi’nde, Pamukkale Belediyesi başlattığı üst yapı çalışmasını tamamladı. Toplamda 17 bin metrekare beton kilit parke taşı döşenirken, Karahayıt Mahalle Muhtarı Cem Kor, “Hem mahalle sakinlerimiz hem de mahallemize gelen turistler tozlu çamurlu yollardan kurtulmuş oldu” değerlendirmesinde bulundu.

Mahalle sakinlerinden Ahmet Çıtak, uzun yıllardır tozlu ve çamurlu yollardan şikayetçi olduklarını ve Pamukkale Belediyesi’nin bu yolları kilit parke taşı döşemesiyle yollarının güzelleştiğini belirtti. Serdar Yıldız da “Belediyemizin yapmış olduğu kilit parke taşı döşeme işinden sonra yollarımızdaki tozdan, çamurdan kurtulduk. Peyzaj çalışmaları da ayrıca güzel oldu. Bu hizmetlerinden dolayı Pamukkale Belediyesine çok teşekkür ediyoruz, başarılı hizmetlerinin devamını diliyoruz” dedi.

“HER MAHALLEMİZE DOKUNUYORUZ”

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Tüm mahallelerimizin eksikliklerini bir bir tamamlıyoruz. Karahayıt Mahallemizde 17 bin m2 kilit parke taşı döşeme işimizi tamamladık. Sadece ilçemizin değil, dünyanın önemli turizm merkezlerinden olan Karahayıt Mahallemiz artık daha güzel oldu. Sokaklarımızı kilit parke taşı döşeyerek, hem mahalle sakinlerimizin hem de mahallemize şifalı kırmızı su için gelen turistlerimizin daha da rahat etmesini istedik. Peyzaj düzenlemeleri ile de güzelliğine güzelli katacağız. Hedefimiz daha da güzel Pamukkale” diye konuştu.