Kar nedeniyle mahsur kalan vatandaş kurtarıldı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Kar nedeniyle mahsur kalan vatandaş kurtarıldı

Kar nedeniyle mahsur kalan vatandaş kurtarıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Aralık 2019 Pazartesi - 16:43Güncelleme: 30 Aralık 2019 Pazartesi - 16:45
Kar nedeniyle mahsur kalan vatandaş kurtarıldı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle mahsur kalan kişi, belediye ekiplerince kurtarıldı. Ekipler, yolları açık tutabilmek için kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Pamukkale Belediyesi ekipleri, Akdere Mahallesi’nde yoğun kar yağışı sebebiyle mahsur kalan Ümmet Durmuş’un yardımına koştu. Ekipler, karın kapattığı yolu açarken, Durmuş’un aracının çalışmasına da yardımcı oldu. Ümmet Durmuş, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki başta olmak üzere Pamukkale Belediyesi ekiplerine, etkili karla mücadele çalışmaları için teşekkür etti.

 

BAŞKAN ÖRKİ’DEN AÇIKLAMA

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kış aylarının girmesiyle birlikte kar yağışına hazır olduklarını belirterek, “Hava durumunun kötüleşmesi ihtimaline karşı ekiplerimiz müdahaleye hazır durumda idi. Ekiplerimiz ilçemizin yüksek kesimlerinde kar yağışının başladığı saatlerden itibaren kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Gayretli, özverili ve aralıksız şekilde çalışmalara devam ediliyor. İlçe halkımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri, rutin günlük yaşantılarına devam edebilmeleri için çalışmalarımız sürecektir. Yaşanabilecek don ve buzlanmaya karşı sürücülerimizin de dikkatli olmalarını, zorunlu olmadığı sürece trafiğe çıkmamalarını, zincir ve çekme halatı bulundurmalarını önemli tavsiye ediyorum” dedi.