Halk koşusunun birincisi Ferdi Orak oldu – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Halk koşusunun birincisi Ferdi Orak oldu

Halk koşusunun birincisi Ferdi Orak oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Ekim 2017 Pazar - 16:43Güncelleme: 29 Ekim 2017 Pazar - 16:43
Halk koşusunun birincisi Ferdi Orak oldu

Pamukkale Belediyesi’nin organize ettiği Pamukkale Spor Oyunları kapsamında gerçekleştirilen Pamukkale Halk Koşusu yoğun katılımla yapıldı. Startını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in verdiği yarışmada Ferdi Orak birinci oldu.

Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği Pamukkale Spor Oyunları’nın son günündeki etkinliklerden birisi de halk koşusu oldu. Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı önünde toplanan vatandaşlar 1.7 kilometrelik mesafeye sahip olan koşuya katılmak için yoğun talep gösterdi. Havanın soğuk ve yağışlı olmasına rağmen koşuya yüzlerce vatandaş katıldı.

Halk koşusunun birincisi Ferdi Orak oldu

Startını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in verdiği halk koşusuna katılanlar, Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’ndan çıkarak, İstiklal Caddesi’nden geçişle 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na ulaştı. Halk koşusunda birinciliği Ferdi Orak kazanırken, ikinciliği Murat Orak, üçüncülüğü de Samet Kömreli elde etti.

Halk koşusunun birincisi Ferdi Orak oldu

Engellilerin de tekerlekli sandalye ile katıldığı yarışmada Murat Soncul birinci, Fadi Deep ikinci, Emrullah Ünal üçüncü ve Ayşe Yeyin ise dördüncü oldu. Yarışamaya katılan sporculara anı madalyası verilirken, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Etkinliğimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız herkesin spor yapmasını sağlamaktı. Bunun için Pamukkale Spor Oyunları’nı gerçekleştirdik. Bu tür etkinliklerimizi daha da geliştirerek devam edeceğiz” dedi.