Gürlesin’den spor oyunlarına davet – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin’den spor oyunlarına davet

Gürlesin’den spor oyunlarına davet

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ekim 2017 Çarşamba - 16:10Güncelleme: 25 Ekim 2017 Çarşamba - 16:10
Gürlesin’den spor oyunlarına davet

Pamukkale Belediyesi, ilçenin tanıtımı amacıyla gerçekleştirdiği organizasyonları Pamukkale Spor Oyunları ile devam ettirecek. Cumhuriyet Bayramı coşkusu ile sporun güzelliklerinin bir arada yaşanacağı organizasyon 27-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, düzenleyecekleri organizasyonla spor dünyasını Pamukkale’de buluşturacaklarını belirterek, Denizlilileri spor oyunlarını izlemeye davet etti.

Eğitim ve kültürel etkinliklere destek, okullara ihtiyaçlarının karşılanması konusunda katkı koyan, sportif ve sosyal faaliyetlere de yer veren Pamukkale Belediyesi, ilkini gerçekleştireceği farklı bir organizasyonla spor kamuoyunun önüne çıkmaya hazırlanıyor. Pamukkale Spor Oyunları, 5 ana branştaki yarışma ve müsabakalarla heyecan yaratacak. Spor kamuoyunun yakından tanıdığı birçok isim de bu organizasyon için Denizli’ye gelecek.

PAMUKKALE SPOR OYUNLARI

Pamukkale Belediyesi tarafından Denizli Valiliği, Pamukkale Üniversitesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak bu yıl ilk kez düzenlenen “Pamukkale Spor Oyunları” organizasyonu 27-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu da içinde barındıracak ve 27 Ekim’de Kortej yürüyüşü ile başlayacak olan Pamukkale Spor Oyunları’na birçok milli sporcu, ulusal ve yerel basın temsilcileri katılacak. 28-29 Ekim tarihlerinde ise toplam 5 branşta çeşitli ödüllerin dağıtılacağı yarı maraton, masa tenisi, karate, kick boks ve basketbol müsabakaları yapılacak. Ayrıca topuklu ayakkabı yarışı, minik ayaklar yarışı, balondan basket atma etkinliği, okçuluk gösterisi, yamaç paraşütü gösteri uçuşu, yelken kanat uçuşu, Adem Kılıçcı-Mücahit Kulak gösteri maçı, halk koşusu ve şehir içi bisiklet turu olmak üzere 9 tane de özel etkinlik gerçekleştirilecek.

MERVE TOY İLE TOPUKLU AYAKKABILAR YARIŞMASI

Kadınları spora çekmek amacıyla düzenlenen Merve Toy ile Topuklu Ayakkabılar Yarışması Forum AVM’de gerçekleşecek ve kadınlar arası topuklu ayakkabı ile 50 m parkurlu yarış düzenlenecek. Minik Ayaklar Yarışı, 27 Ekim Cuma günü kortej yürüyüşünden sonra Forum AVM ön alanında 5-12 Yaş grubu çocukların katılabileceği minikler yarışı yapılacak. Yarışmaya katılan her çocuğa madalya verilecek.

Gürlesin’den spor oyunlarına davet

“İLÇEMİZİ GELECEĞE TAŞIMAK ADINA ÇALIŞIYORUZ”

27-29 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Pamukkale Spor Oyunları’na tüm sporseverleri davet eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bilindiği üzere Denizli’miz büyükşehir olduktan sonra merkezde kurulan ilçemiz Pamukkale, ilimizin 19 ilçesi arasında en büyüğüdür. Pamukkale’miz, 337 bin 444 nüfusuyla bugün birçok ilden de daha büyüktür. Çevresinde barındırdığı tarihi ve kültürel zenginliklerle geleceğe ışık tutmakta, bu değerlerle sadece Türkiye’mizin değil dünyanın göz bebeği konumundadır. Bu bilinç ve duyarlılıkla halkımızdan aldığımız destek ve buna ek olarak bilim ve teknolojiden faydalanarak ilçemizi geleceğe taşımak adına çalışıyoruz” dedi.

“ÜCRETSİZ OLAN TÜM ETKİNLİKLERİMİZE BEKLİYORUM”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 27-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Pamukkale Spor Oyunları’nın Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı, Forum Çamlık AVM, Richmond Termal Hotel, Hasan Güngör Spor Salonu, Pamukkale Naturel Park gibi farklı alanlarda, tüm ilçeyi kapsayacak şekilde Denizli’ye, hatta bölgeye hitap eden bir organizasyon olacağını söyledi.

Pamukkale Spor Oyunları programında sadece yarışmaların değil, renkli etkinliklere de yer verileceğini bildiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, dev bir organizasyona imza atıyoruz. Bisiklet turundan, boks maçına, paraşüt gösterisinden, basketbol turnuvasına kadar sporun neredeyse her dalında etkinliklerin, yarışmaların olacağı 27-29 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan dev organizasyona birçok ünlü sporcumuzu da konuk edeceğiz. Cumhuriyet coşkusunu da bir arada yaşayacağımız ve spor dünyasını Pamukkale’de buluşturacağımız, Pamukkale Spor Oyunları kapsamında birbirinden farklı etkinliklerimiz olacak. Tüm etkinliklerimize katılım ücretsiz. Tüm sporseverleri etkinliklerimize bekliyorum” dedi.

Pamukkale Spor Oyunları ile ilgili etkinliklere katılmak isteyenler

www.pamukkalesporoyunlari.com

adlı siteden tüm detaylı bilgilere ulaşabilirler.