Gürlesin’den 2019’un ilk halk günü – D20Haber
07.05.2024, Salı
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin’den 2019’un ilk halk günü

Gürlesin’den 2019’un ilk halk günü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ocak 2019 Pazartesi - 16:06Güncelleme: 7 Ocak 2019 Pazartesi - 16:06
Gürlesin’den 2019’un ilk halk günü

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2019’un ilk halk günü toplantısını gerçekleştirdi. Vatandaşların isteklerini ve sorunlarını dinleyen Gürlesin, “Halkımızın derdiyle dertlenmeye, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her ayın ilk pazartesi günü düzenlediği halk gününde, yeni yılın ilk buluşmasın gerçekleştirdi. Pamuk Kafe’de halk gününe katılan vatandaşları birebir dinleyen Gürlesin, “Bizler, hep halkımızla el ele gönül gönüle olduk. Rutin işlerimizle birlikte eğitimden sağlığa, sosyal belediyecilikten güvenliğe kadar her alanda vatandaşımızın yaşantısını daha da iyi hale getirmek için durmaksızın çalıştık. Geleceğe yatırım niteliğinde vizyon projelerimizi bir bir tamamladık. Halkımızın hayır duası alacak bir çok işlere imza attık. Görevimiz süresince de halkımızın derdiyle dertlenmeye, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya, ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Halk gününe katılan vatandaşlar ise, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti. Topraklık Mahallesi’nden Gülşen Yeşildağ, eskiden belediye başkanlarıyla görüşmenin zorluğuna dikkat çekerek, “Artık şimdi başkanımızla yüzyüze rahatlıkla görüşebiliyoruz, derdimizi çekinmeden anlatabiliyoruz, dertlerimize şifa oluyor. Başkanımız Hüseyin Gürlesin’in hizmetlerinde bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık” ifadelerini kullandı.

Irlıganlı Mahallesi’nden Mehmet Ali Özcan ve Hürriyet Mahallesi’nden Hüseyin Acar’da, “Başkanımız Hüseyin Gürlesin, ne zaman derdimizle gelsek, hep dinler ve çözüm bulur. Yüzümüzü güldürerek ayrılırız belediyeden. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.