Gürlesin, Kalınkozspor’u ağırladı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin, Kalınkozspor’u ağırladı

Gürlesin, Kalınkozspor’u ağırladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ağustos 2017 Salı - 14:13Güncelleme: 22 Ağustos 2017 Salı - 14:13
Gürlesin, Kalınkozspor’u ağırladı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2016-2017 sezonunda Denizli 2. Amatör Küme’de mücadele eden ve sezonu şampiyon olarak tamamlayan Kalınkozspor’un yönetici ve futbolcularını konuk etti. Kalınkozspor’un şampiyonluğunu kutlayan Gürlesin, belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldıklarını vurguladı.

Denizli 2. Amatör Küme D Grubu’nda geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Kalınkozspor Kulübü Başkanı Seyhan Duru, Kalınkozspor Sportif Direktörü Ali Rıza Özcan ve futbolcular, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i şampiyonluk kupasıyla ziyaret etti.

“ŞAMPİYONLUK SÖZÜNÜ TUTTUK”

Kalınkozspor Kulüp Başkanı Seyhan Duru, sezon başında Gürlesin’e şampiyonluk sözü verdiklerini belirterek, “Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ederim. Başkan Gürlesin’nin kulübümüze maddi ve manevi birçok desteği oldu. Kendisi geçen sene Kalınkozspor kulübünün açılışında bulunarak bizden şampiyonluk sözü almıştı. Bizde başkanımıza verdiğimiz sözü yerine getirdiğimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Bizim şampiyonluk sevincimizi paylaşan Başkan Gürlesin’e tekrar teşekkür ederim” dedi.

Kalınkozspor Sportif Direktörü Ali Rıza Özcan ise takımlarının giderek yükselişte olduğunu, hedeflerini bu yıl da şampiyonluk ve takımı bir üst lige taşımak olarak belirlediklerini söyledi.

Gürlesin, Kalınkozspor’u ağırladı

“SPORTİF BAŞARILARI ÖNEMSİYORUZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarının altını çizerek, “Kalınkozspor oyuncularını ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Geçen sene kendilerinden şampiyonluk sözü almıştık ve bu sözü yerine getirip, 1. Amatör lige yükseldiler. Sözlerinde durup şampiyon olan ve bir üst ligde çıkan Kalınkozspor’a yeni sezonda da başarılar dilerim. Pamukkale Belediyesi olarak sportif başarılara ayrı bir önem veriyoruz. Spor yapan, sağlıklı büyüyen nesiller oluşsun istiyoruz. Bu nedenle sporun birçok alanında desteklerimiz sürüyor. Belediye olarak gerek spor turnuvaları düzenleyerek, gerek amatör spor takımlarımıza malzeme desteğini sürdürüyoruz. Yaptığımız spor komplekslerinde yılda iki kez futbol turnuvası düzenliyoruz. Sonbahar 2017 turnuvasının kayıtları bayramdan sonra başlayacak. Biz bedensel engelliler liginde tekerlekli sandalye basketbol takımını da kurmuştuk. Yeni sezonda bu takımımız yine ligde yer almaya devam edecek. Biz sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.