Gürlesin: Engellilere özel projeleri artırıyoruz – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin: Engellilere özel projeleri artırıyoruz

Gürlesin: Engellilere özel projeleri artırıyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Aralık 2018 Çarşamba - 12:33Güncelleme: 5 Aralık 2018 Çarşamba - 12:33
Gürlesin: Engellilere özel projeleri artırıyoruz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, engellilere özel projelerini artırdıklarını, “Engelliler Üretiyor, Turizme Katkı Sağlıyor” projesinin bunlardan birisi olduğunu belirtti.

Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen ve 4 gün süren etkinliklerde engelliler ile bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İŞKUR ile birlikte hayata geçirilen “Engelliler Üretiyor, Turizme Katkı Sağlıyor” projesi kapsamında üretilen ürünlerin sergilendiği Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’ndeki standı da ziyaret etti.

“ÖNEMLİ OLAN KATKI SAĞLAMAK”

Engellileri önemseyen bir belediye olduklarını ifade eden Gürlesin, “Bunun için özel insanlarımıza yakışır özel ve güzel projelerimizi her geçen gün artırıyoruz. Bu yaz İŞKUR işbirliğiyle başlattığımız ‘Engelliler Üretiyor, Turizme Katkı Sağlıyor’ projemizin süresini uzattık. Bununla birlikte bu özel kursiyerlerimizin yaptıkları birbirinden güzel ürünleri halkımızın beğenisine sunarak satışını gerçekleştirmeleri için yaz aylarında Kocaçukur’da stant kurmuştuk. Bu hafta da Engelliler Günü içinde Denizli’mizin en büyük alışverişlerinden biri olan Forum Çamlık AVM’da 3 gün stant kurduk. Buradaki en önemli nokta, stantta satılan ürünlerin gelirlerin engelli kursiyerlerimizin ev ekonomilerine katkı olması. Pamukkale Belediyesi olarak bizler projemizle hem engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılmalarını hem de üretken olmalarını amaçladık. Onların sosyal hayata karışmalarını sağlamak, onların ev ekonomilerine katkı sağlamalarını sağlayarak, bir anlamda kendilerine olan güvenlerinin artmasını sağlamak istedik. Engelli kursiyerlerimizin gözlerinde ki mutluluğu görünce de ne kadar doğru ve güzel bir projeye imza attığımızı gördük. Onların mutluluğunu görmek de bize ayrı bir mutluluk kattı” dedi.

GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Standa ürünlerini sergileyen kursiyerler de Gürlesin’e teşekkür ederek, “Başkanımızın bizlere her zaman desteği oldu. Kursumuzun en başında bizlerin her zaman desteği olacağını sözünü vermişti. Gerçekten de sözünü tuttu. Başkanımız bir gün değil her gün yanımızda. Kendisine gerçekten çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.