Gürlesin: Engelleri milletten aldığımız güle bertaraf ediyoruz – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gürlesin: Engelleri milletten aldığımız güle bertaraf...

Gürlesin: Engelleri milletten aldığımız güle bertaraf ediyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ağustos 2017 Pazartesi - 20:55Güncelleme: 14 Ağustos 2017 Pazartesi - 20:55
Gürlesin: Engelleri milletten aldığımız güle bertaraf ediyoruz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti’nin milletten aldığı güçle önüne çıkarılan engelleri bertaraf ettiğini belirtti.

AK Parti’nin 16’ıncı kuruluş yıl dönümüne dolayısıyla açıklama yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kurulduğu ilk günden itibaren aynı zamanda kurucularından olduğum, Türkiye’nin geleceğine ışık tutacağına inandığım, AK Parti’mizin 16’ncı kuruluş yıldönümünü kutluyorum” diyerek, şunları kaydetti:

“14 Ağustos 2001 yılında kurulan Ak Partimiz 16 yaşında. Yeni Türkiye vizyonu ile 2023 hedeflerine tam 16 yıldır çalışarak, üreterek hızla ilerleyen partimiz, Türkiye Cumhuriyeti’ni layık olduğu çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefler doğrultusunda hızla ilerlemeye devam etmektedir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yola çıkan AK Parti, ‘Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye’ sloganından hareketle, durmadan yoluna devam ederken, önüne çıkan her türlü engeli milletinden aldığı güçle bertaraf etmeyi başarmış ve yine Türk milletinden aldığı güçle Türk Siyasetinde başrolü oynamaya devam edeceğine inancım tamdır.

16 yıl önce Türk siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti ile ülkemiz; sağlıkta, eğitimde, ekonomide, sanayide, tarımda, turizmde ve diğer birçok konuda hızla ilerlemektedir. 2023 hedefleri doğrultusunda izlediği yol haritasıyla Türkiye’nin gücüne güç katan AK Parti, dün olduğu gibi bugün de yarın da ülkemizin geleceğine barış, huzur, refah katmak adına yoluna devam etmektedir.

14 Ağustos 2001 yılında çıkılan bu davaya gönül veren başta Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarına ve AK Parti’ye desteğini hiçbir zaman esirgemeyen milletimize, şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Partimizin 16’ıncı kuruluş yıl dönümünün ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”