Gripin, sevilen şarkılarını Denizlililer için söyledi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Gripin, sevilen şarkılarını Denizlililer için söyledi

Gripin, sevilen şarkılarını Denizlililer için söyledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mayıs 2022 Cumartesi - 08:00Güncelleme: 21 Mayıs 2022 Cumartesi - 01:28
Gripin, sevilen şarkılarını Denizlililer için söyledi

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen konserde ünlü pop rock grubu Gripin sahne aldı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kampüsü Festival Alanı’nda yapılan Gençlik Konseri’nde Gripin, sevilen şarkılarını gençlerle birlikte seslendirdi. Yoğun ilgi gören konsere gelen dinleyiciler unutulmaz anlar yaşadı.

Gençlerin yanında olduklarını dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz bizim için çok değerli. Türk gençliği her şeyin en iyisine layık. Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün 103 yıl önce yaktığı ışığı geleceğe taşımak için hep birlikte çalışıyoruz. O gün yanan bağımsızlık ışığını sizin gözlerinizde görmekten onur duyuyorum. Pamukkale Üniversitesi’nin düzenlediği Bahar Şenlikleri çerçevesinde pop rock grubu Gripin’i gençler ve Denizlililerle buluşturduk. Bu vesile ile bir kez daha tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarım. Bu vatan için canlarını veren şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ömür diliyorum” dedi.

PAÜ Rektörü Prof Dr Ahmet Kutluhan, Örki’ye konser organizasyonu için teşekkür ederek, “Bu akşam burası bir başka güzel. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. 19 Mayıs’ın 103. Yıl dönümünü kutladığımız bu günlerde Gripin konserini gençlerimize hediye eden Başkan Örki’ye teşekkür ederim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Örki, grubun solisti Birol Namoğlu’na çiçek vererek performansları için teşekkür etti.