Festivalde Pamukkale tanıtımı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Festivalde Pamukkale tanıtımı

Festivalde Pamukkale tanıtımı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ekim 2022 Cuma - 15:00Güncelleme: 7 Ekim 2022 Cuma - 16:12
Festivalde Pamukkale tanıtımı

Pamukkale Belediyesi, Ankara’da “Tam Bana Göre Festival” sloganıyla düzenlenen “Yerel Yönetimler Gençlik Festivali”nde ilçenin tanıtımını yapıyor.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’ne Pamukkale Belediyesi de katılıyor. Festival için başkente giden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale standına gelen ziyaretçilerle sohbet etti, onlara hediyeler verdi.

Pamukkale standının ilgi gördüğünü söyleyen Örki, “Pamukkale belediyesi olarak çok güzel bir etkinliğin içinde yer alıyor olmaktan dolayı kıvanç duyuyoruz. Biz burada tarihi ve doğal güzelliklerimizin yanında narımızı, ayvamızı, kekiğimizi, lavantamızı, adaçayımızı gelen bütün misafirlerimize ikram ederek tanıtıyoruz. Burada, bu festival sayesinde Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirler Denizli’mizin ve Pamukkalemizin farklı farklı özelliklerini, ilgi çekici yanlarını tanıyarak ayırılıyorlar” dedi.

Festival ile geçen yıl Pamukkale Belediyesi standı ile 3 milyon kişiye ulaştıklarını kaydeden Örki, “Bu festivalde belediyeler hem yapmış oldukları hizmetleri anlatıyor hem de ilçelerinin güzelliklerini ön plana çıkarmak suretiyle tanıtımlarını gerçekleştiriyor. Pamukkale Belediyemizin standını ilk iki günde binlerce insan ziyaret etti. Akın akın da bu ilgi devam ediyor” diye konuştu.

Öte yandan, festivalde düzenlenen spor karşılaşmalarına da katılan Pamukkale Belediyesinin ayak tenisi takımı, birinci oldu.

Pamukkaleli sporcular, dart ve masa tenisi turnuvaları ile penaltı yarışmalarında mücadele ediyor.