Fatih’te üst yapı çalışmasına start verildi – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Fatih’te üst yapı çalışmasına start verildi

Fatih’te üst yapı çalışmasına start verildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Aralık 2017 Cuma - 16:44Güncelleme: 1 Aralık 2017 Cuma - 16:44
Fatih’te üst yapı çalışmasına start verildi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Fatih Mahallesi’nde üst yapı çalışmalarını .aşlattıkları, 187 sokağı kapsayan çalışmanın 13 etapta tamamlanacağını bildirdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, alt yapısı tamamlanan Deliktaş ve İncilipınar mahallelerinden sonra Fatih’te de üst yapı çalışmalarını başlattıklarını, 85 milyon liraya mal olacak Deliktaş, İncilipınar, Fatih ve Cumhuriyet mahallelerinde üstyapı çalışmalarını 2018 yılının sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını söyledi.

“EN ÖNEMLİ NOKTA VATANDAŞI MAĞDUR ETMEMEK”

Üst yapı çalışmalarında en önem verdikleri noktalardan birinin vatandaşı mağdur etmeden çalışmaları etap etap yürütmek olacağını belirten Gürlesin, üst yapı çalışmalarının 3. Ayağını Fatih Mahallesi’nin oluşturacağını, 187 sokaktaki çalışmada 300 bin metrekare parke taşı ve 42 bin metrekare bordür döşeneceğini, 48 bin metrekare asfalt yol yapılacağını ifade etti. Vatandaş odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Gürlesin, sözlerine şunları ilave etti:

“Şehir merkezindeki güzelliği, tüm mahallelerimize yansıtmak adına başlattığımız üs tyapı atağında 3. adıma Fatih Mahallesi ile devam ediyoruz. Alt yapısı tamamlanan Deliktaş, İncilipınar, Fatih ve Cumhuriyet mahallelerimizde 85 milyon TL’lik bir yatırımla üst yapı çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Mahallesi’nde de başlatacağız. Hedefimiz bu mahallelerimizdeki üst yapı çalışmalarını 2018 yılının sonuna kadar tamamlamak. Mahallelerimizde devam eden üstyapı çalışmalarımızda vatandaşlarımızın en az mağduriyete uğraması adına etap etap ilerleyeceğiz. Biliyorsunuz üst yapı demek, yolların çamur olması, kapanması demek. Vatandaşlarımızın şikâyet konusu oluyor. Bizler bu tür mağduriyetleri en aza indirmek adına, bir sokakta çalışma bitmeden diğer bir sokağa başlamayacağız. Böylelikle, vatandaşlarımızın günlük hayat akışlarına yansıyacak olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Ayrıca, tüm çalışmalarımızda olduğu gibi üst yapı çalışmalarımızda da muhtarlıklarımızla sürekli iletişim halinde olacak. Vatandaşla aramızda köprü görevi gören mahalle muhtarlarımızı sık sık bilgilendireceğiz. Vatandaşlarımızın refahı, huzuru için, yaşam standardının yükseltilmesi için böyle bir çalışma yapıyorsak, bunun külfeti olarak vatandaşında mağdur edilmemesi gerektiğinin bilincindeyiz. Böylelikle, düzenli bir program çerçevesinde bu 4 mahallemizde üst yapı çalışmalarımızı 15 aylık gibi kısa bir sürede tamamlayacağız. Üstyapı çalışmalarımızın tekrardan hayırlı olmasını temenni ediyorum.”