EGE YİİT’ten Pamukkale Belediyesi’ne ‘yılın en iyi projesi’ ödülü – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. EGE YİİT’ten Pamukkale Belediyesi’ne ‘yılın en...

EGE YİİT’ten Pamukkale Belediyesi’ne ‘yılın en iyi projesi’ ödülü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ocak 2022 Perşembe - 15:00Güncelleme: 27 Ocak 2022 Perşembe - 16:19
EGE YİİT’ten Pamukkale Belediyesi’ne ‘yılın en iyi projesi’ ödülü

Yeni Asır Gazetesi tarafından düzenlenen Ege Yatırım İhracat İnovasyon Teknoloji Ödülleri’nde (EGE YİİT) Pamukkale Belediyesi, Seyir Tepesi ile Yılın En İyi Projesi Ödülü’nü aldı.

İzmir’de yayımlanan Yeni Asır Gazetesi tarafından Ege Yatırım İhracat İnovasyon Teknoloji Ödülleri’nin ikincisi düzenlendi. Swissotel Büyük Efes gerçekleştirilen törene İzmir ve Ege'nin önde gelen siyasileri, bürokratları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenler ile Pamukkale Belediyesi’ni temsilen Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan katıldı.

Seyir Tepesi Şehir Ormanı ile Pamukkale Belediyesi iyi proje dalında ödül aldı. Soyfidan ödülü AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır’ın elinden aldı.

“ÇALIŞMALARIMIZIN ÖDÜLLE TAÇLANMASI BİZİ ŞEVKLENDİRİYOR”

Kar yağışının ardından küreme ve tuzlama çalışmalarını takip etmek için katılamadığını ifade eden Örki, “Pamukkale Belediyemizin çalışmalarının takdir görerek, ödülle taçlandırılması bizleri daha da şevklendiriyor” dedi.

“ÖDÜLÜ PAMUKKALİLER ADINA ALDIK”

Seyir Tepesi’ni sadece ilçe için değil bölge turizmine katkı sağlamak adına hayata geçirdiklerini kaydeden Örki, “Seyir Tepesi Şehir Ormanı’mız ödüllere doymuyor. Yine Seyir Tepesi projemizle Kasım ayında ‘Gençlik Hizmetlerine Yönelik Fiziki Belediyecilik Yatırımları’ dalındaki ödülümüzü, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat elinden teslim almıştık. Projelerimizin takdir görmesi, bizlere daha da iyisini yapmak adına güç, heyecan veriyor. Bu ödülü, tüm Pamukkaleliler adına aldık. İlçemiz için en güzelini en iyisini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.