Dokuzkavaklar ve Anafartalar’da üstyapı çalışmaları – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Dokuzkavaklar ve Anafartalar’da üstyapı çalışmaları

Dokuzkavaklar ve Anafartalar’da üstyapı çalışmaları

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Haziran 2022 Çarşamba - 14:01Güncelleme: 1 Haziran 2022 Çarşamba - 14:05
Dokuzkavaklar ve Anafartalar’da üstyapı çalışmaları

Pamukkale Belediyesinin, Dokuzkavaklar ve Anafartalar mahallelerindeki üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Pamukkale Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesinin altyapı çalışmalarını tamamladığı Anafartalar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka ve Aktepe mahallelerinde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Fatih ve Deliktaş mahallelerinde üstyapının tamamlandığını kaydeden Örki, “Anafartalar ve Dokuzkavaklar mahallelerinde de üstyapı çalışmalarımız Denizli tarihinin en büyük yol ihalelerinden biri oldu. Tüm çalışmalarımız tamamlanınca Anafartalar Mahallemiz yollarıyla, kaldırımlarıyla, parklarıyla yepyeni bir görünüme kavuşacak. Bu mahallemizde üstyapı çalışmalarını yüzde 95 oranında bitirdik. Kısa süre içinde çalışmaları tamamlamayı planlıyoruz. Anafartalar Mahallesi’nde 134 sokaktan 125’inde çalışmalının bitirildi. Ayrıca, bugüne kadar 127 bin metrekare parke, 18 bin 100 metre bordür imalatı gerçekleştirildi” dedi.

Anafartalar Mahallesi sakinlerinden Fatih Koç, çalışmalarla ilgili “Son bir yıldır Anafartalar Mahallemizde tozdan, topraktan, çamurdan geçilmiyordu. Ama şu an da mahallemiz gerçekten çok iyi durumda, çok güzelleşti. Altyapı ve üstyapı hizmetlerinden çok memnunuz. Pamukkale Belediyesine mahallemizde yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Hasan Temiz ise “İlk zamanlar çok zorlu geçti. Yollarımız yürünmez haldeydi. Şimdi rahata kavuştuk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Anafartalar Mahalle Muhtarı Ekrem Demir de, mahallelerinde hizmetlerde altyapı için Denizli Büyükşehir Belediyesine, üstyapı çalışmalarında da Pamukkale Belediyesine teşekkür ederek, “Bundan 3.5 yıl önce altyapıya başladık. Sonra üstyapıya girdik. Allah şükür şimdi her şeyimiz bitti. Milletimiz bunları hak etmişti. Mahalleme bu güzellikleri yaşattığı için Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Pamukkale Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.