Denizlililerden Seyir Tepesi’ne ilk ziyaretler – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Denizlililerden Seyir Tepesi’ne ilk ziyaretler

Denizlililerden Seyir Tepesi’ne ilk ziyaretler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Kasım 2020 Pazartesi - 12:55Güncelleme: 16 Kasım 2020 Pazartesi - 12:55
Denizlililerden Seyir Tepesi’ne ilk ziyaretler

Pamukkale Belediyesince kısa bir süre önce hizmete alınan Seyir Tepesi, hafta sonunda ziyaretçilerini ağırladı.

Projesi 405 bin metrekare alanda uygulanan Seyir Tepesi’nde seyir salıncağı, macera parkuru, dağ kızağı, 5 kuleli zipline ve kaykay parkuru gibi birimler yer alıyor. Girişte coronavirüs önlemleri çerçevesinde ateş ölçümü yapılırken, vatandaşların kolaylıkla ulaşabilecekleri noktalara da dezenfektan ürünleri konuldu.

Seyir Tepesi’ne aileleriyle birlikte gelen çocuklar, çizgi film kahramanlarının temalarından oluşturulan oyun gruplarında zaman geçirirdi. Yetişkinler de Şelale Park, Turan Yolu, Sonsuz Bahçe, kamp ve piknik alanlarını gezdi, bol bol şehir manzaralı anı fotoğrafları çekildi.

Pamukkale Belediyesinin el sanatları kursunda üretilen ürünler de Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nda açılan stantlarda vatandaşların beğenisine sunuldu.

ZİYARETÇİLERDEN GÖRÜŞLER

Seyir Tepesi Şehir Ormanı’na gelen Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, “Burayı yapan Pamukkale Belediyesine teşekkür ediyorum. Gerçekten nezih bir yer olmuş. Halkın açık alanda vakit geçirilebileceği bir yer olarak dikkat çekiyor. Çeşitli unsurlarla eğlenceli zaman geçirilebilecek bir tesis olmuş. Hayırlı olsun” dedi.

Ailesiyle birlikte hafta sonunu Seyir Tepesi’ni gezerek değerlendirdiğini kaydeden Devrim Küçüker, tesisleri beğendiğini, en çok Denizli horozu heykelinin dikkatini çektiğini söyledi.

Tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Bülent Özalp, güzel zaman geçirilecek yerlerin olduğunu kaydetti.

Pamukkale Üniversitesi öğrencisi Muhammet Kezgeç, hafta sonunu değerlendirmek için Seyir Tepesi’ne gelmeyi tercih ettiğini ifade ederek, “Arkadaşlarımla iyi ki buraya gelmişim. Güzel bir ortam var. İnsanların burada mutlu olduğunu görmek güzel. Dağ kızağına bindim, çok güzeldi. Bu tür tesislerin yapıldığını görmek ülkem adına sevindirici. Bununla gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Elvan Yılmaz ise fotoğraflarda gördüğü Seyir Tepesi’ni merak ettiğini belirterek, “Burası fotoğraflardan da güzelmiş. Herkes buraya gelip vakit geçirebilir” değerlendirmesini yaptı.

“TEŞEKKÜRLER DENİZLİ”

Öte yandan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de Seyir Tepesi’ni ziyaret eden Denizlililer ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nın 31 Ekim tarihinde kapılarını vatandaşlara açtığını anımsatan Örki, şunları söyledi:

“O günden bu yana halkımız Seyir Tepesi’ne büyük ilgi gösterdi. Özellikle hafta sonları aileleriyle birlikte açık havada vakit geçirmek isteyen hemşehrilerimiz Seyir Tepesi’ne geldiler. Onlar geldiklerinde güzel vakit geçirebilsin diye bir çok unsur hazırladık. Herkes ilgisini çeken bir şey mutlaka bulabiliyor. Muhteşem Denizli manzarasının görünebileceği en güzel yer burası. Hafta sonları yoğun kalabalıklar oluşurken hafta içi de Seyir Tepesi büyük ilgi görüyor. Başta Pamukkaleli vatandaşlarımız olmak üzere tüm Denizli halkına gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Gündüzü ve gecesi ayrı ayrı güzelliğe sahip Seyir Tepesi Şehir Ormanı Denizli’nin yeni buluşma noktası oldu. Tüm halkımızı buradaki güzelliklerle tanışma davet ediyorum.”