Spor Giysi Bankası projesi çocukları sevindirecek – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Spor Giysi Bankası projesi çocukları sevindirecek

Spor Giysi Bankası projesi çocukları sevindirecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Mart 2021 Perşembe - 10:31Güncelleme: 11 Mart 2021 Perşembe - 10:49
Spor Giysi Bankası projesi çocukları sevindirecek

Pamukkale Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi çocukların spor malzemelerinin karşılanmasını sağlamak amacıyla “Spor Giysi Bankası” projesi başlattı.

Bir gönüllülük hareketi olarak yola çıkılan Spor Giysi Bankası projesiyle, kullanılmayan spor kıyafetleri başta olmak üzere spor malzemelerinin bağış yoluyla toplanarak, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılması ve onların spora başlaması amaçlanıyor.

AKÇAY: PAYLAŞTIKÇA GÖNÜLLER BÜYÜYECEK

İlçede yaşayan genç nüfus potansiyeline yönelik çalışmaları sürdürdüklerini belirten Pamukkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zafer Akçay, spora başlamada fırsat eşitliğini düşünerek Spor Giysi Bankası projesini hayata geçirdiklerini söyledi. “Çocuklarımıza küçük gelip bir kenara kaldırılan spor kıyafetlerinin yeni veya kullanılmış spor eşyalarının paylaşılmasıyla, başka bir çocuğun ihtiyacına cevap vereceğini düşünüyoruz” diyen Akçay, projenin yardımlaşma ve paylaşma duygusuyla çocuklarda farkındalık bilinci oluşturacağını belirtti.

İSTER GETİRİN, İSTER EVİNİZDEN ALINSIN

Gönüllü gençlerin katılımıyla oluşturulan, Pamukkale Kaymakamlığının da desteklediği Spor Giysi Bankası proje ekibi, İstiklal Caddesi 3406 Sokak no: 4 adresinde bulunan Pamukkale Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü hizmet binasında çalışmalarını sürdürüyor. Projeye giysi ya da eşya bağışı yapmak isteyenler, proje koordinasyon merkezine bizzat getirerek ya da 5056887039 – 5530182427 numaralı telefonlardan evinden alınmasını isteyerek bağışta bulunabilecek.