03.10.2026, Cumartesi
14 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu

Pamukkale’de Halk Ekmek büfelerinin satış saatleri açıklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Şubat 2026 Perşembe - 18:00Güncelleme: 19 Şubat 2026 Perşembe - 18:01
Pamukkale’de Halk Ekmek büfelerinin satış saatleri açıklandı

Pamukkale Belediyesi, Halk Ekmek büfelerinde ramazan ayı boyunca 13b00 ile 17.00 saatleri arasında satış yapılacağını açıkladı.

Pamukkale Belediyesi, 19 olan Halk Ekmek büfeleri sayısını 11 ilaveyle 30’a çıkardı. Vatandaşların ekmek ve ramazan pidesine kolayca ulaşabilmesi için çalışma saatleri de ramazan ayına özel olarak güncellendi.

Buna göre, büfeler haftanın 6 günü (pazar hariç) 13.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Ramazan pidesi 20, ekmek ise 10 liradan satışa sunulacak.

Haberin DevamıReklam




Ramazan ayının birlik ve paylaşma ayı olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda yılın her döneminde vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Geçtiğimiz hafta hizmet ağımızı 30 mahalleye çıkararak önemli bir adım attık. Ramazan ayında da uygun fiyatlı ekmek ve pidelerimizi hemşehrilerimizin sofralarına ulaştırıyoruz. Amacımız, bereket ayının ruhuna uygun şekilde dayanışmayı büyütmek ve hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamamasını sağlamaktır” dedi.