600 motosikletlinin katılımıyla Atatürk’ü Anma Büyük Ege Sürüşü yapıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. 600 motosikletlinin katılımıyla Atatürk’ü Anma Büyük...

600 motosikletlinin katılımıyla Atatürk’ü Anma Büyük Ege Sürüşü yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Mayıs 2022 Pazartesi - 11:53Güncelleme: 23 Mayıs 2022 Pazartesi - 15:42
600 motosikletlinin katılımıyla Atatürk’ü Anma Büyük Ege Sürüşü yapıldı

Pamukkale Belediyesi ve Denizli Motosiklet Sürücüleri ve Sporları Kulübü Derneği işbirliğiyle ‘Atatürk’ü Anma Büyük Ege Sürüşü’ gerçekleştirildi.

Pamukkale Belediyesi’nin 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konvoya Denizli başta olmak üzere Afyon, Antalya, Aydın, Burdur, Eskişehir, Isparta, İzmir, Manisa ve Uşak’tan 600 motosikletli katıldı.

Pamukkale Üniversitesi’nden başlayan sürüş, Karahayıt Mahallesi’nde son buldu. Beyaz cennet Pamukkale’ye de uğrayan konvoy, turistlerin ilgisini çekti. Motosiklet tutkunları için motokross gösterisi, motostunt, halat çekme, moyepae yarışı ve gün boyu penaltı, basket, dart gibi yarışmalar düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Böylesi anlamlı bir etkinlikte, motosiklet tutkunlarımızla bir araya gelmek çok güzeldi. Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan beyaz cennetimiz Pamukkale ve şifalı kırmızı suyuyla dünyanın ilk sıralarında yer alan Karahayıtımızla yine çok bir etkinliğe ev sahipliği yapmış olduk. Şölen tadında geçen konvoyumuza katılan tüm motosiklet tutkunlarımıza tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

Gün sonunda bireysel yarışmalarda dereceye giren katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.