Denizli’nin pamukkale ilçesinde belediyenin düzenlediği 23 Nisan Şenliği’ne katılan çocuklar gönüllerince eğlenme olanağı buldu. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur da şenliğe katılan çocuklarla bir araya geldi, onlarla sohbet edip, güzel anlara ortak oldu.
Pamukkale Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği etkinlik, İncilipınar Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Programa Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, belediye başkan yardımcıları Himmet Yavaş, Uğur Çizmecioğlu ve Gürhan Dereköy, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, meclis üyeleri Mahinur Dingil, Betül Yiğit ve Mustafa Gülmez, çocuklar ve aileleri katıldı.

23 Nisan Şenliği’nde çocuklar sünger bob ve sorvivor parkurlarında heyecan dolu anlar yaşadı. Masa tenisi, langırt ve satranç oynadı, sihirbaz gösterileriyle eğlendi, pamuk şeker ve macun ikram edildi.
Etkinlikte çocuklarla bir araya gelip, onlarla fotoğraf çektiren ve sohbet eden Ertemur, yaptığı konuşmada “Bir çiçek bahçesine dönüşmüş adeta Kültür Merkezi. Buradaki coşkuyu görünce çok mutlu oldum. 106 yıl önce kurtuluşun, dirilişin mücadelesini vermiş olan Gazi Meclisimizin 106. yıldönümünü kutluyoruz” dedi.
Ertemur, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada tek olduğunu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara olan güveni, onların geleceğin umut ışığı olduğunu düşünerek bu bayramı çocuklara hediye ettiğini söyledi.
Bu bayramın Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’taki okullarda yaşanan olaylardan dolayı buruk geçtiğini belirten Ertemur, “Sevgili çocukla; bütün gayretimiz, bütün amacımız güzel bir ülkeyi size teslim edebilmek, geleceğimizi güzel kurabilmek, güzel bir ülkede yaşayabilmek. Bu anlamda biz de mutlu ve huzurlu bir şehir yaratmak için buradayız. İstekleriniz oldukça gelip söyleyebilirsiniz. Bu şehri birlikte güzelleştireceğiz. Çocukların yüzünü güldürebildiğimiz sürece bizim mutluluklarımız ve görev aşkımız daha da büyüyor. Sevgili anne-babalar, biliyorum işiniz zor. Gelecekle ilgili kaygıları çocuklarımızın taşımaması adına güzellikleri birlikte her zaman paylaşacağız” dedi.

Oyun parkurlarını gezen, masa tenisi oynayan ve çocuklarla sohbet edip fotoğraf isteklerini yerine getiren Ertemur, elleriyle macun ikramında da bulundu





