03.10.2026, Cumartesi
14 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu

Pamukkale Belediyesinden 4 mahallede asfaltlama çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ağustos 2026 Perşembe - 14:02Güncelleme: 13 Ağustos 2026 Perşembe - 14:03
Pamukkale Belediyesinden 4 mahallede asfaltlama çalışması

Pamukkale Belediyesi, Develi, Kale, Kocadere ve Eldenizli mahalleleri arasındaki güzergahlarda asfaltma çalışması gerçekleştiriyor.

Pamukkale Belediyesi ilçe genelindeki üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında, meyve ve sebze ihracatının kalbinin attığı Develi, Kale, Kocadere ve Eldenizli mahalleleri arasındaki kritik güzergâhlarda asfaltlama yapılıyor.

Çalışmayla; çukurlar ve yıpranmış yollar, ekiplerin yoğun mesaisiyle baştan sona yenileniyor.

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin, üreticinin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiği modern yol düzenlemeleri, özellikle ihracata yönelik üretim yapan çiftçiler ve nakliyeciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Haberin DevamıReklam




Devam eden asfaltlama çalışmaları hakkında konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, hedeflerinin toprağı işleyen çiftçinin yükünü hafifletmek olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Pamukkalemizin her bir noktasını hak ettiği modern hizmetlerle buluşturmakta kararlıyız. Develi, Kale, Kocadere ve Eldenizli hattı; tarımsal üretimde göz bebeğimiz, ihracat potansiyeli son derece yüksek bir bölgemizdir. Yıllardır yıpranan ve çiftçimizi mağdur eden bu yolları yenileyerek hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz. Üreticimiz tarlasına rahat gitsin, traktörü zarar görmesin, ürünü değer kaybetmesin istiyoruz. Hedefimiz, asfaltlanmadık mahalle bırakmamak. Üstyapı projelerimiz doğrultusunda asfaltlama çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Üreticimizin alın terine sahip çıkmayı ve Pamukkale’yi büyütmeyi sürdüreceğiz.”