02.10.2026, Cuma
13 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu

Pamukkale Belediyesi’nden çocukları sevindiren yüzme etkinliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ağustos 2026 Çarşamba - 17:39Güncelleme: 12 Ağustos 2026 Çarşamba - 17:42
Pamukkale Belediyesi’nden çocukları sevindiren yüzme etkinliği

Pamukkale Belediyesi, çocukların anneleri ile birlikte farklı bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla yüzme etkinliği düzenledi, “Annemle Yüzmenin Tam Zamanı”etkinliğinde, özellikle kırsal alanda yaşayan çocukların farklı bir atmosferle buluşması amaçlanıyor.

Pamukkale Belediyesi, “Annemle Yüzmenin Tam Zamanı” projesiyle, merkeze uzak kırsal mahallelerde ikamet eden çocuklar ile annelerini Pamukkale’ye getiriyor. İyilik ve mutluluk hareketine dönüşen uygulamayla, anneler ve çocukları traverten bölgesini geziyor, Kocaçukur’daki havuzlarda yüzerek farklı bir gün geçiriyor.

Denizli'de Pamukkale Belediyesi'nin organizasyonuyla anne ve çocukları Pamukkale'de yüzme etkinliğine katıldı

Merkeze uzak kırsal mahallelerde yaşayan aileleri hedef alan ve kısa sürede büyük bir beğeni toplayan havuz etkinliği, belirlenen program dahilinde her gün farklı mahallelerden katılımla devam ettirilecek.

ARAÇLARLA MAHALLELERİNDEN ALINIYORLAR

Pamukkale Belediyesi’nin ulaşımından ikramlarına kadar her detayını titizlikle planladığı organizasyon kapsamında, 7-17 yaş arasındaki çocuklar ve anneleri her gün araçlarla mahallelerinden alınarak Kocaçukur Tesisleri’ne getiriliyor. Burada havuzun ve keyifli ikramların tadını çıkaran aileler, hem sıcak yaz günlerinde nefes alıyor hem de anne-çocuk bağını güçlendiren özel anılar biriktiriliyor.

Pamukkale Belediyesince hazırlanan takvim doğrultusunda, Pamukkale’nin tüm kırsal mahallelerindeki anne ve çocuklar, yaz sezonu boyunca Kocaçukur’un eşsiz atmosferine konuk olacak.

Haberin DevamıReklam




“ÇOCUKLARIMIZLA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK”

Havuz etkinliğine katılanlar, “Bizler genel olarak, tarım ve hayvancılıkla uğraşıyoruz. Çocuklarımız da yaz tatilinde tarlada, bahçede hep bizlere yardımcı oluyorlar. Belediye Başkanımız Ali Rıza Ertemur çocuklarımıza çok güzel bir yaz tatili armağanı vermiş oldu. Hem anneler olarak bizler bir günlük de olsa nefes alabildik. Çocuklarımızla çok güzel vakit geçirdik. Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Denizli'de Pamukkale Belediyesi'nin organizasyonuyla anne ve çocukları Pamukkale'de yüzme etkinliğine katıldı

ERTEMUR: YÜZÜ GÜLMEYEN TEK BİR AİLE BIRAKMAYACAĞIZ

Kocaçukur Tesisleri’ndeki havuzlarda gönüllerince bir gün geçiren anne ve çocukların yüzlerinin güldüğünü görmenin kendileri için en büyük değer olduğunu kaydeden Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Biz yola çıkarken Pamukkale’de yüzü gülmeyen çocuğun kalmayacağının sözünü verdik. Bu projemizde bunun bir parçasıdır. Her gün Kocaçukur Tesislerimizde ağırladığımız anne ve çocuklarımızın neşesi, bizim en büyük güç kaynağımız. Pamukkale’mizde yüzü gülmeyen tek bir aile bırakmayana dek sevgiyle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.